fbpx
Select Page

Сега за нещо наистина красиво и забавно!
Elation ви кани в магията на своята дизайнерска палитра, едно визуално гурме с пищен вкус за сетивата, в което приготвя  чудеса от светлини с помощта на пълноцветен спектър и щипка от вашето собствено въображение.
В The Designers Palette достъпът до изключително широка цветова гама ви позволява да създавате истинска магия с осветителни тела от театрален клас.
Комбинирайте осветителните тела, както желаете – изборът е ваш – всички те са съвместими.

Elation Professional предлага широка гама от автоматизирани LED осветителни тела, в пълен спектър, способни да произвеждат практически всеки нюанс, който дизайнерът желае – от дълбоки наситени тонове до меки пастелни, и  до всеки нюанс на бялото, който можете да си представите.

Имате всички съставки под ръка, за да създадете перфектната рецепта!

Бялата светлина, която се състои само от червено, зелено и синьо, няма дълбочина и баланс. Добавянето на други цветове за запълване на празнини в спектъра позволява по-широка цветова гама и спомага за производството на бяла светлина с най-добро качество, което отново не е възможно с изцяло бял LED мотор. Рецептата на Elation за създаване на първокласна бяла светлина смесва червено, зелено и синьо, с мента и кехлибар или лайм, и циан.
лация.

Системите за смесване на цветове Elation RGBMA и RGBWLC използват внимателно калибрирани светодиоди и предлагат висок CRI, за да гарантират точно смесване на цветовете и цветопредаване, като същевременно осигуряват богата бяла продукция. След това нюансите могат да бъдат коригирани към условията на околната среда по различни начини – виртуално цветово колело, виртуална цветова температура, пурпурно/зелено регулиране или CMY емулация.

Elation Fuze Profile LED Moving Head, RGBMA
Сценичен прожектор Elation Professional KL Panel XL
Elation FUZE WASH FR480 W прожектор RGBMA
Elation KL PAR FC LED, сценичен прожектор
Elation FUZE SPOT™ LED Moving Head
Elation KL Panel LED прожектор RGBWLC
ELATION PROFESSIONAL СЦЕНИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ - ПРОЖЕКТОРИ, СЛЕДАЧИ, МУВИДНГ ХЕДИ.