fbpx
Select Page

Водещата на пазара продуктова линия на на Elation Professional ще представят през ноември на  LDI (Lighting Design Innovations)     три нови мувихгхеди с IP 65 фактор на защита.

Elation Professional често е първи избор за прожектори за сцена от дизайнери по осветлението, компании, които предлагат осветително оборудване под наем, и продуцентски компании, когато стават дума за осветителни тела с IP65 защитен фактор. В такива случаи  продуктова линия на бранда, Proteus™, с IP-65  са безусловен фаворит. Линията Proteus бързо постави световен стандарт, по отношение на осветително оборудване (с повече от 10 000 бройки на пазара) с фактор на защита от повреда от околната среда, а новите продукти към серията ще бъдат пуснати на пазара тази есен.

Още от създаването си през 2016, продуктите на Elation са издържали тестване в екплоатация и са били част от едни от най-големите световни проекти, което извежда Elation на чело в класациите със серията Proteus, която елиминира необходимостта да се използват скъпoструващи и неугледни, водоустойчиви покрития.

„ Прекарахме години в продължителни и подробни проучвания в развитие на концепцията ни, последвани от планове за създаването и подобряването на тази изключителна продуктова линия. Също така сме изключително горди,че тя се е превърнала в най-отличителният за нишата си продукт, що се отнася до професионални осветителни тела със защитен фактор IP65 на пазара.“, коментира Ерик Лоудър, директорът на отдела по маркетинг & продажби за  известната компания. В допълнения към коментара си, Лоудър добавя:
„ Целта ни, още от самото начало, беше да дадем на дизайнерите креативната свобода да създават и реализират проектите си точно, по начина, по който са решили и смятат за добре, независимо от лошите меторологични условия или други пречки. А резултатите от осветяването с Proteus са винаги наслада за очите.“

elation proteus с ip65 защитен клас: лидер в нишата си с повече от 10 000 бройки на пазара - pro audio

Мувинг хедите от серията Proteus са широкоизползвани по целия свят за събития като концерти и фестивали, специални събития, в телевизията, увеселителни паркове, на круизни кораби, светлинни спектакли като всеки път предоставят изумителни резултати и се доказват като надежден продукт за експлоатация в екстремни метерологични условия навън или при  в закрити пространства.
През годините IP65 продуктовата линия, която в комбинация е множество уникални технологии, е печелила впетляващ брой награди за иновации в сферата на професионалното осветление.

Освен това, продуктовата линия от осветителни тела от серията Proteus предстои да се увеличи с още три нови модела, създадени по иновативна технология, с IP65 защитен клас. Това са:
N

Proteus Excalibur™

изключително мощен мувинг хед с далекобоен лъч, с дълъг живот на светлинните диоди, широка, предна бленда, която го прави перфектен за създаването на въздушни, светлинни стълбове ; светлинен модел CMY и пречупване на светлината, което прави този модел достоен съперник на ксеноновите скайтракери (xenon skytrackers);
N

Proteus Rayzor Edge™ & Proteus Rayzor Blade™

тези два модела са креативна комбинация от насочващо се, осветително тяло с линейна LED светлина и изключително устойчив, линеен strobe array, които от своя страна съчетават въздушни светлинни лъчи, светлинни завеси, функциите blinder & pixel strobe, както и патентованата от Elation SparkLED™ технология със светодиодни, насочващи лещи.

Резултатът е професионално осветително тяло с уникален и многослоен дизайн.