fbpx
Select Page

    От години Elation Professional е лидер на пазара за професионални осветителни тела, с акцент на мувингхеди за открито. Още след пускането на първите IP мувинг хеди през 2016 година, компанията продължава да поддържа висок стандарт на качество с всяко от новите осветителни тела. Продуктите на серията Proteus – тържествуват по сцени в цял свят.

Всяка една от сцените, обживяни от   Elation Proteus –

N

Rayzor-1960

N

Brutus

N

Maximus

N

Rayzor Blade L&S

N

Hybrid

N

Rayzor 760

N

Excalibur

N

Lucius

N

Proteus Smarty Hybrid

впечатлява с изумителни визуални ефекти.
Създадохме  галерия на сцени, в които Proteus създава магични визуални пространства.

Proteus Excalibur™ осветява Palais-Royal на Monumental Tour Europe

  В сърцето на Париж, на Palais-Royal затуптя в ритъма на “Monumental Tour Europe”. Мощният бийт и кристален звук, под които енергията на тълпата избухна, бяха придружени от ярките цветове и бийм ефекти на Elation Proteus Excalibur™.
Шест мувингхеда Proteus Excalibur, инсталирани на покрива на сграда прорязаха с мощни лъчи нощното небе, създавайки ярка светлинна завеса със своите 20 000 lm, светодиоди Philips Platinum 500 FLEX (550W) и далекобойни лъчи.

Proteus Lucius™ преобразява сцената на виенският Theater im Park

     Сцената на нов открит театър в сърцето на Виена  е перфектно място за лятно представление под звездите. Сцената  и небето са осветени с Elation Professional Proteus Lucius™- LED мувингхеди с IP65.

     Мувингхеди за сцена, на която се представят от  камерни театрални до мащабни постановки  и големи концерти – трябва да са гъвкави, за да покриват изискванията за всеки тип спектакъл. Proteus Lucius™ LED мувингхедите предлагат всичко нужно в едно, включително и възможността за стесняване или разширяване на лъча и рамкиращи шътъри.

Светлинно шоу в рая – Waikiki Shell, Хонолулу, Хаваи

Вече 5 години Proteus Hybrid радва зрителите на всяка сценична изява в The Shell, Хонолулу, Хаваи. IP65 защитния им фактор ги прави устойчиви на увреждане от атмосферните условия и им позволява да предоставят отлични резултати при работа.

    “Използвали сме много подобни продукти на различни марки, но най-устойчивите и добре представящи се при висока влажност и температури са Proteus Hybrid”, коментират инвеститорите. В допълнение добавят: “В Waikiki Shell осветителните тела остават инсталирани навън за период от 4 месеца и това не влияе на безупречното им представяне.”

Super Bowl LVI Pepsi Halftime Show и Proteus в главната роля!

   Тазгодишното издание на Super Bowl LVI  на SoFi Stadium в Лос Анджелис събра Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Eminem, и Mary J. Blige, които покориха публиката със спиращо дъха шоу. A шоуто е и светлина – изключително добре подбрано и прецизно настроено сценично и ефектно осветление.
    Proteus Maximus™, новият Proteus Excalibur™, и Protron 3K Color™  на Elation Professional допринесоха за него, като част от общо 600 различни осветителни тела.

“Всеки Super Bowl е различен от предходните” казва Ал Гордън – дизайнер на светлинното шоу. “Трябва да се вземе предвид дали стадионът е закрит или изложен на атмосферното влияние, както и далекобойността на светлинните лъчи.” “ Всяко полувреме е различно и дължината му не може да бъде предвидена, което затруднява допълнително подбора на осветление. Първото полувреме приключи много бързо, което наложи шоуто за пръв път да започне толкова рано, на силна дневна светлина. В такива случаи е добре да можеш да разчиташ на осветителни тела с голям яркост, и гъвкава инсталация, която да предостави по-голям контраст дори и през по-светлата част от деня. “