fbpx
Select Page

KL series на сцената  и в ръцете на осветителите

KL PANEL™ е мека LED прожектор за сцена в пълноспектърно цветопредаване, с висока мощност, прецизен контрол на цветовата температура, пълноспектърно цветопредаване и равномерно покритие при измиване. Оптимизиран за регулируемите изисквания за бяла светлина на филмите и телевизията, той е и ключов и запълващ източник на светлина за много ситуации, изискващи изключителна производителност и качество на цветовете. Към това добавете:
N

Рамкиращи капаци

N

Излъчване на гама корекциите и LED без трептене

N

16 битови режими на кривата за затъмняване

N

Лесно програмиране

N

Филтърна рамка

N

DMX & RDM и всички осветителни тела могат да бъдат контролирани ръчно.

KL Panel™ – пълноспектърен LED прожектор

 KL Panel™    e  пълноспектърен LED прожектор с мека светлина, с който Elation Professional предлагат решение  за  изискванията за плавна  температурна регулация.  KL Panel със своите изключително наситени и ярки цветовее е подходящ за ключово осветление или като източник на запълваща светлина, .

RGBW, лумени, келвини…защо е толкова ефективен

KL  LED панелът възпроизвежда красива, бяла светлина и пълноцветни преливащи ефекти до 24000 lm благодарение на високоефективният си 295W RGBW + Lime + Cyan LED арей. Реалистичното цветово възпроизвеждане на панела се осъществява с високия CRI, който достига 95. Цветовата температура се регулира лесно в диапазон от 2,000 до 10,000K.

Възможни са допълнително цветови настройки чрез изместване на зелените нюанси и виртуална библиотека. Премахването на 8-те странични, рамкиращи барндора позволяват по-прецизно оформяне на светлинния лъч, а тихият му режим на работа и липсата на трептене позволяват на LED прожектора да се използва с високоскоростни камери в студия.
XL версията на KL панелът, KL Panel XL™ е с двойно по-голяма мощност от 44,000 lm, като предлага и мултизонен контрол с динамични ефекти.

“KL Panel-ът позволява да балансирате бялото според камерата, с която работите, а цветовата температура се регулира и настройва лесно. Междувременно, опресняването на LED честотата може да се регулира така, че да няма трептене при използването му с камери с високоскоростно заснемане.
Комбинация от такива характеристики е рядко срещана на тази цена и обикновено подобен продукт струва много повече.
Осветителните тела от серията KL на Elation Professional са надеждни, не изискват постоянна поддръжка и са с по-малка енергийна консумация. Панелът е с дълъг живот на светодиода, сервизните интервали са малко и разредени във времето. Гаранцията на продукта е 5 г, покрива LED двигателя/мотора и се отнася до всички продукти от серията.