0 Items

Elation PRISMA PAR 20 ™ – UV прожектор

Elation PRISMA PAR 20 ™ – UV прожектор

1,196.97лв.

Външно осветително тяло с IP65
PRISMA PAR 20™ . Характеристиките включват 20 градусов тесен ъгъл на лъча, удобен за употреба цифров 2,5-инчов LCD сензорен контролен панел, интуитивно управление DMX-512 и RDM, двойно регулируеми монтажни винтове и издръжлив алуминиев корпус.

Про Аудио е новият дистрибутор на Elation Professional в България. В средносрочните и дългосрочните си цели Про Аудио визира идеята да обогати предлагането на професионални решения за осветление и своята компетентност , за да разполага с пълноценен продукт и услуга и в професионалните решения за осветление. Продуктите на Elation са отлично решение за рестартиране и реализиране на идеите ни в сферата на професионалното осветление.
Elation Lighting Inc. е компания, създадена през 1992 г. Разработва и предлага професионално осветление за театрални и концертни сцени, оборудване за сценични изяви, студиа, религиозни обекти, корпоративни сгради, изложения, нощни клубове, тематични паркове. Всички продукти са проектирани и конструирани в САЩ и се продават, чрез обширна мрежа от дистрибутори по целия свят.
Elation: Нашата мисия e...
"Просто е - да осигурим най-добрите продукти и услуги в класа, като същевременно предлагаме най-доброто съотношение на производителност в индустрията, като помага на дизайнерите на шоута и продуцентите на шоуто да постигнат своята визия."

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.