0 Items

Elation PRISMA MINI BAR 20 ™ – UV Прожектор

Elation PRISMA MINI BAR 20 ™ – UV Прожектор

607.87лв.

PRISMA MINI BAR 20 ™ с ъгъл на лъча от 20 градуса, което произвежда 365nm максимална истинска UV мощност с нулева видима светлина.
Характеристики

  • UV Външно осветително тяло с IP65
  • Ъгъл на лъча 20 градуса
  • 365nm истинска UV пикова дължина на вълната
  • Нулева видима светлинна мощност
  • Приложен IP номинален захранващ кабел / кабел за данни

Контрол

  • Няколко режима на DMX канал
  • Поддръжка на DMX-512 и RDM протокол

Про Аудио е новият дистрибутор на Elation Professional в България. В средносрочните и дългосрочните си цели Про Аудио визира идеята да обогати предлагането на професионални решения за осветление и своята компетентност , за да разполага с пълноценен продукт и услуга и в професионалните решения за осветление. Продуктите на Elation са отлично решение за рестартиране и реализиране на идеите ни в сферата на професионалното осветление.
Elation Lighting Inc. е компания, създадена през 1992 г. Разработва и предлага професионално осветление за театрални и концертни сцени, оборудване за сценични изяви, студиа, религиозни обекти, корпоративни сгради, изложения, нощни клубове, тематични паркове. Всички продукти са проектирани и конструирани в САЩ и се продават, чрез обширна мрежа от дистрибутори по целия свят.
Elation: Нашата мисия e...
"Просто е - да осигурим най-добрите продукти и услуги в класа, като същевременно предлагаме най-доброто съотношение на производителност в индустрията, като помага на дизайнерите на шоута и продуцентите на шоуто да постигнат своята визия."

Additional information

Марка

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.