fbpx
Select Page

Контролери за ефектно осветление - Obsidian

Obsidian – Control systems.
Произведено от професионалисти – софтуер и хардуер контролери за управление на осветлението, проектирани за професионалисти, които работят с най-високи изисквания.

  • Висока стойност – водеща технология и дизайн, достъпни чрез предоставяне на достъпни решения;
  • Интуитивен – нашите продукти са лесни за използване – независимо дали сте опитен режисьор на най-високо ниво или програмист, който все още пренасочва занаята си, Obsidian създава продукти насочени към вас.

Наследството на основния екип за разработка стига чак до 1992 г. с награждаваната серия контролни конзоли CASE, контролна конзола MAXXYZ, медийни сървъри Eureka и Maxedia, платформа M-Series / M-PC. И достига до нова еволюция в системите за управление на осветлението.

Нашите продукти са проектирани и поддържани от специалисти по осветление, предлагащи широка гама от контролери за осветление, включително отлични опции за входно ниво. Управлението на сценичното и дискотечното осветление никога не е било по-лесно и интуитивно!

Повече за контролерите на сценично осветление.

Контролерите за сценично осветление са електронни устройства, които се използват за управление на осветлението на сцени и други пространства за представления.

Те предоставят възможност за програмиране на различни светлинни ефекти и могат да бъдат настроени, за да осигурят оптимална осветеност за конкретното представление или събитие.

Контролерите за сценично осветление са важен инструмент за осигуряване на подходяща атмосфера и емоция на сцената. Те позволяват на осветителите да създават сложни и динамични светлинни ефекти, които допринасят за изразителността на представлението.

Свързани категории