fbpx
Select Page

Zero 88 Chilli PRO 1216i -Димер

Zero 88 Chilli PRO 1216i -Димер

Zero88 Chilli Pro 1216i с варианти с 4, 6, 12 и 24 канала, LCD дисплей, режим Network с достъп до мрежови функции, възможност за зониране

Индуктивните димери на Zero88, серията Chilli са във варианти на 4, 6, 12 и 24 канала. Димерите са конструирани с тънка вътрешна стена, която отвежда попадналата вътре влага.

Chilli Pro 1216i и достъпност. Димера Chilli Pro 1216i е изключително лесен за инсталиране. Тялото на продукта е подсигурено от допълнителни 2 винта. Свалянето на предния капак е лесно и позволява бърз достъп за инсталация и поддръжка. Потребителския интерфейс се състои от цифрова клавиатура и осветен LCD дисплей, като по този начин Chilli Pro 1216i става по лесен за използване, включително и дава възможност за използване на мрежа от димери. Chilli 1216i се използва за създаването на различни забавни ефекти. В този режим, мрежовите функции са невъзможни за използване. Активирането на Network режима, позволява достъп до мрежовите функции, дава възможност димерите да бъдат свързани или зонирани за използване за архитектурни приложения, както и запазва възможността да се работи с DMX.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image