Select Page

SolidDrive SD1-TI- Преобразувател на звук по повърхност

SolidDrive SD1-TI- Преобразувател на звук по повърхност

1,140.00лв.

SD1 от SolidDrive e звуков драйвер, който се монтира към интериорна стена или места с по-груба повърхност. Всеки SD1 е проектиран за един канал аудио. SolidDrive използва технология с двойна гласова намотка в алуминиев корпус, много мощни неодимови магнити и двойни симетрично противоположни двигатели за преобразуване на аудио сигнали в мощни вибрации. Тези вибрации се пренасят

в твърди повърхности чрез директен контакт. След това висококачествения звук в целия диапазон се излъчва от цялата повърхност с честотна характеристика от 60 Hz до 15 kHz. Симетрично противоположните неодимови магнити и специално разработеният монтажен хардуер води до акустична равномерност в цялото пространство.

Историята на MSE Audio започва през 1995. Група бизнесмени, дизайнери, инженери и мислители, но най-вече меломани, разработват високоговорител, който ще е първия предлаган в най-новата гама(Induction Dynamics). След няколко маркетингови години, възможността да придобият друга марка, която е с репутация за презвъзходно качество се отваря пред тях … и така се ражда MSE Audio.

Additional information

Чувствителност

73.5 dB

Честотна характеристика

(± 3 dB) 80 Hz – 10 kHz ; (± 10 dB) 60 Hz – 15 kHz

Максимално звуково налягане SPL

88.5 dB

Марка

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image