0 Items

Canton Vento 836 Hi-Fi озучителни тела

Canton Vento 836 Hi-Fi озучителни тела

1,338.00лв.

Canton Vento - предлага съвършена хармония, великолепен външен вид и превъзходен звук . Mасивната конструкция от многопластов дървесен материал със сведен до минимум - резонанс, както и ниските резонансни отверстия за басите осигуряват изключително сценично присъствие. Леки и рептящи керамичми високочестотните говорители. Във Vento Series са използвани титаниеви мембрани и в басовите високоговорители и е средночестотните говорители. Това дава изключителна пъргавина, но и лекота на поведение на
кговорителите и конторлирано поведение и при най-високо ниво на слушане. Висококачествени, диамантено изрязани алуминиеви пръстени увеличават стабилността на системата на високоговорителите.BI-AMPING връзката означава, че високочестотния и средния говорител могат да се контролират отделно от басовите високоговорители. позлатени с в24-каратово злато, винтови клеми осигуряват оптимално предаване на сигнала.

Визуално колоните впечатляват с изящната си гланцова повърхност - тип пиано, прецизната обработка, дори магнитното закрепване на текстилната решетка... и чифт специални ръкавици, за да няма никога петънце по любимите ви тонколони.Високоговорителите на серията Vento са лакирани, шлифован и запечатан с висок гланц лак в процес на осем етапа. Те са на разположение в череша, черно и бяло "гланц" финал.

  • Чувствителност: (1 W, 1 m) 87.00 dB
  • Честотна характеристика: 27...40.000 Hz
  • Размер нискочестотен говорител: 1 x 180 mm (7''), Titanium (Wave surround)
  • Размер високочестотен говорител: 1 x 180 mm (7''), Titanium (Wave surround) Tweeter 1 x 25 mm (1''), Ceramic

Additional information

Честотна характеристика

27…40.000 Hz

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.