0 Items

Canton Reference 7K Hi-Fi озучителни тела

Canton Reference 7K Hi-Fi озучителни тела

5,800.00лв.

REFERENCE 7K. Серия K е върховo HI-END постижение в търсенията на немската компания Cаnton за последните 5 години. Canton обичайно се развиват като компания с иновативни и модерни цели за своите разработки, като комбинират ефективно с дългогодишния си опит в проектиране на акустични системи. В новата серия Reference K, инженерите се обръщат към използване на керамични дифузери за високоговорителите на високите честоти, в драйверите на басите и средночестотните говорители по специална технология. Над 20 % от молекулярната структура на алуминиевия конус е трансформиранa в керамична и e обработен с допълнително добавен волфрам, като това многократно подобрява вътрешната динамика на говорителите. Солидното тяло чрез органично извитата преграда предлага значително подобрена акустичнa дисперсия. Твърдият висококачествен 50 mm многослоен
ламинат, покрит с 12 слоя уникален естествен лак поставя нови стандарти по отношение на стабилността. Новаторско решение за подовото разполагане , чрез специална вълна на подовата поставка позволява да се получи изключително разпространение на ниските честоти.
Reference K включва четири системи: Reference 1K, 3K, 5K, 7K (първите два модела са с терминали на говорителите и възможност за регулиране на нивото на високите и средните честоти ). За център е предложен 50K Center. За тази серия, компанията препоръчва новата Canton активен субуфер SUB 1500 R с трийсетсантиметър бас и 500 вата мощност. Цвят - Череша - лак - 7605 лв.

  • Чувствителност: (1 W, 1 m) 88.00 dB
  • Честотна характеристика: 220 / 3.000 Hz
  • Размер нискочестотен говорител: 2 x 180 mm, ceramic tungsten (Wave-surround)
  • Размер високочестотен говорител: 1 x 25 mm, Aluminium oxyd ceramic

Additional information

Честотна характеристика

220 / 3.000 Hz

Марка

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.