0 Items

Canton Reference 50K Center

Canton Reference 50K Center

4,000.00лв.

REFERENCE 50K Center.
Серия K е върховo HI-END постижение в търсенията на немската компания Cаnton за последните 5 години.Canton обичайно се развиват като компания с иновативни и модерни цели за своите разработки, като комбинират ефективно с дългогодишния си опит в проектиране на акустични системи. В новата серия Reference K, инженерите се обръщат към използване на керамични дифузери за
високоговорителите на високите честоти, в драйверите на басите и средночестотните говорители по специална технология. Над 20 % от молекулярната структура на алуминиевия конус е трансформиранa в керамична и e обработен с допълнително добавен волфрам, като това многократно подобрява вътрешната динамика на говорителите. Солидното тяло чрез органично извитата преграда предлага значително подобрена акустичнa дисперсия. Твърдият висококачествен 50 mm многослоен ламинат, покрит с 12 слоя уникален естествен лак поставя нови стандарти по отношение на стабилността. Новаторско решение за подовото разполагане , чрез специална вълна на подовата поставка позволява да се получи изключително разпространение на ниските честоти.
Reference K включва четири системи: Reference 1K, 3K, 5K, 7K (първите два модела са с терминали на говорителите и възможност за регулиране на нивото на високите и средните честоти ).
За център е предложен 50K Center.
Цвят - Череша-лак - 3900 лв

  • Максимално звуково налягане SPL: 87.00dB
  • Честотна характеристика: 25Hz - 40 000 Hz.
  • Размер нискочестотен говорител: 1 x 180 mm (7''), Aluminum (Wave surround)
  • Размер високочестотен говорител: 1 x 25 mm (1''), aluminum ceramic oxyd

Additional information

Честотна характеристика

25Hz – 40 000 Hz.

Максимално звуково налягане SPL

87.00dB

Марка

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.