0 Items

Canton Reference 3K Hi-Fi озучителни тела

Canton Reference 3K Hi-Fi озучителни тела

10,400.00лв.

REFERENCE 3K. Серия K е върховo HI-END постижение в търсенията на немската компания Cаnton за последните 5 години. Canton обичайно се развиват като компания с иновативни и модерни цели за своите разработки, като комбинират ефективно с дългогодишния си опит в проектиране на акустични системи. В новата серия Reference K, инженерите се обръщат към използване на керамични дифузери за високоговорителите на високите честоти, в драйверите на басите и средночестотните говорители по специална технология. Над 20 % от молекулярната структура на алуминиевия конус е трансформиранa в керамична и e обработен с допълнително добавен волфрам, като това многократно подобрява вътрешната динамика на говорителите. Солидното тяло чрез органично извитата преграда предлага значително подобрена акустичнa дисперсия. Твърдият висококачествен 50 mm многослоен
ламинат, покрит с 12 слоя уникален естествен лак поставя нови стандарти по отношение на стабилността. Новаторско решение за подовото разполагане , чрез специална вълна на подовата поставка позволява да се получи изключително разпространение на ниските честоти.
Reference K включва четири системи: Reference 1K, 3K, 5K, 7K (първите два модела са с терминали на говорителите и възможност за регулиране на нивото на високите и средните честоти ). За център е предложен 50K Center. За тази серия, компанията препоръчва новата Canton активен субуфер SUB 1500 R с трийсетсантиметър бас и 500 вата мощност.

  • Чувствителност: (1 W, 1 m) 89.10 dB
  • Максимално звуково налягане SPL: 89.10dB
  • Честотна характеристика: 18Hz...40.000 Hz
  • Размер нискочестотен говорител: 2 x 220 mm, ceramic tungsten (Wave-surround)
  • Размер високочестотен говорител: 1 x 25 mm, Aluminium oxyd ceramic

Additional information

Честотна характеристика

18Hz…40.000 Hz

Максимално звуково налягане SPL

89.10dB

Марка

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.