fbpx
Select Page

CANTON Movie 265 – Система за домашно кино с активен субуфер

CANTON Movie 265 – Система за домашно кино с активен субуфер

1,438.00лв.

Система за домашно кино с активен субуфер CANTON Movie 265- богат, кристален звук, солиден, мощен бас, изумителни звукови ефекти, това е страхотната система за домашно кино CANTON Movie 265!

Съраунд колони за богат звук и страхотни звукови ефекти от всички страни

Предните и задни тонколони са с издължена форма, а помощните странични тонколони са малки и компактни, което гарантира широк, пълен обхват на звука спрямо помещението, където са инсталирани. С помощта на задните тонколони системата за домашно кино CANTON Movie 265 постига дълбочина и пълнота на звука, както и впечатляващи звукови ефекти. С помощта на скобите за стенен момнтаж Movie mount можете да монтирате сателитните колонки на подходящите за тях места по околните стени. Така ще получите по-голяма пълнота и пълен обхват на звука.

Централна колона- главният участник в озвучаването

Централните тонколони са главната част от системата и като такива предават 70% от звука. Също така допринасят максимално за озвучаването със разнообразните си характеристики и винаги се представят блестящо. Звукът е кристално ясен и изключително богат благодарение на останалите компоненти системата за домашно кино CANTON Movie 265. Говорът е винаги ясен и отчетлив, без странични шумове и "замърсяващи" смущения.

Мощен, активен субуфер за страхотен бас ефект в системата за домашно кино CANTON Movie 265

Субуферът има мощни усилватели и далекобойни говорители, с което допринася за пълнотата на озвучаването, като го допълва със солиден бас. Има възможност за допълнителни настройки. Регулируемостта допринася за изключителанат гъвкавост на системата и позволява на клиента да настройва активният субуфер според нуждите и предпочитанията си или спред средата на зовучаване.

Additional information

Марка

Тип продукт

Система за домашно кино CANTON Movie 265

Инженерни характеристики

Предните, главната и съраунд колоните са с двупосочна затворена система Субуферът е с bandpass system

Мощност

Предни, централна, съраунд колони:120 watts

Музикално изходно устройство (субугер)

120W

Общо тегло

19 kg

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image