fbpx
Select Page

CANTON Movie 135 – Система за домашно кино

CANTON Movie 135 – Система за домашно кино

998.00лв.

Системата за домашно кино CANTON Movie 135 превърща обикновеното слушане на музика или гледане на филми в уникално преживяване.

Голяма, централна колона в системата за домашно кино CANTON 135

Като звездите в системата за домано кино, главните, централни колони отговарят за 70% от предаденят звук, независимо от това дали гледате филм или просто слушате музика. Благодарение на широкото разпръскване на звука, главните колони дават оптимални резултати по отношение на цялостното озвучаване. Също така, възпроизведеният говор е с изумителна яснота и отчетливост, което дава възможност да се насладите максимално на филмовото или музикално преживяване с вашата висококачествена система за домашно кино CANTON Movie 135.

Предни и задни тонколони

Предните колони от този сет за домашно кино CANTON 135 са с издължена форма и компактни сателитни колонки. Помощните, сателитни, задни колонки придават пространствена дълбочина и максимална далекобойност на звука. Помощните колони за предаването на допълнителните звукови ефекти, като по този начин допринасят за целостта на произведеният от системата звук.

Масивен и мощен субуфер

Субуферът, който е с доста впечатляващи размери, има дигитални усилватели с висок капацитет и далекобойност на басовият звук. Тези характеристики допринасят за завъешвността на озвучаването с произвеждането на солидният басов ефект. Благодарение на регулируемите си настройки, субуферът от системата за домашно кино CANTON Movie 135 може да бъде настроен според околното пространство или личните Ви предпочитания.

Надежден стенен монтаж с Moviemount

Последната, но не и по важност, част от сета на CANTON Movie 135 са и монтажните скоби, с които се монтират сателитните колони на стените. По този начин се постига максимално добър ефект за разпръскваемостта на звука с околното пространство.

Additional information

Марка

Тип

Система за домашно кино

Инженерни характеристики:

Предни, централна и съраунд колони: Двупосочна, затворена система Субуфер: Система от типа Bandpass

Мощност

Предни, съраунд и централна колони: 100W Субуфер: 120 W

Честота

Предни, централна, съраунд колони: 120-25.000 Hz Субуфер: 33-140 Hz

Налични аксесоари

Стойка LS 90.2

Общо тегло

17 kg

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image