fbpx
Select Page

Canton Smart Soundbar 10 и съраунд +Dolby Atmos

Canton Smart Soundbar 10 и съраунд +Dolby Atmos

1,998.00лв.

Canton Soundbar 10 е съраунд-озвучително тяло  с  Dolby Atmos  което ще превърне вашето място  в киносалон.  Виртуална съраунд система. Насладете се на любимите си филми, спортни събития, концерти или видео игри на ново ниво с мощната multi-room саундбар Smart Soundbar 10. 4K съвместими HDMI портове, вграден Chromecast, вграден Spotify Connect. 3D функции за домашно кино, музика и аудио стрийминг.

Canton Soundbar 10 е  съраунд тонколона  с Dolby Atmos,  която ще превърне вашето пространство  в киносалон. Благодарение на виртуалния декодер за съраунд звук.  Soundbar 10 изпълва цялата стая без допълнителни високоговорители или кабели.

В допълнение към четирите 79-милиметрови алуминиеви нискочестотни високоговорители, той е оборудван с два 50-милиметрови алуминиеви високоговорителя за средния диапазон и два 19-милиметрови текстилни купола за високочестотния диапазон; Средночестотните и високочестотните говорители излъчват напред. Отпред могат да се открият и две овални пасивни мембрани: Soundbar 10 работи с по-усъвършенствана басрефлексна система. Mощността на системата е 300 вата.
Четири HDMI порта вдъхват живот на картината на вашия 4K Ultra HD телевизор с перфектно подхождащ звук. Като формати за многоканален звук Soundbar 10 поддържа Dolby Atmos, DTS HD и видеоформата HDR (High Dynamic Range).  В допълнение към четирите HDMI-ARC интерфейса (включително ARC), има оптичен и коаксиален цифров вход, както и cinch вход за високо ниво. Но също така са налични Ethernet връзка и WLAN приемник (2,4 GHz и 5 GHz), така че Canton Smart Soundbar 10 може лесно да се интегрира във вътрешната мрежа и да се възпроизвежда чрез Chromecast от всяко приложение за смартфон или браузъра Chrome. Различни сценарии до по-сложна настройка 5.1.2 са възможни дори с други високоговорители от серията Smart. Но това не е всичко: Bluetooth приемникът позволява бързо и лесно възпроизвеждане на съдържание без инсталиране на приложения. Чрез екранния дисплей на телевизионния екран можете да настроите Soundbar 10 удобно и да го настроите перфектно според предпочитанията си за звук. обхватът на функциите и възможностите за свързване е изумителен:

Additional information

Марка

Мощност:

300W.

Говорители:

4 бр x 3.1” нискочестотни говорители,
2 бр x 2” среди и 2x 0.75” туитъра.

Свързване:

Лесно свързване чрез Bluetooth® 4.0.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image