Audac – IMEO2 професионален трилентов саундбар

Audac – IMEO2 професионален трилентов саундбар

502.95лв.

Саундбарът IMEO2 на Audac  предлага max мощност 60 W RMS,  с усилвател Class-D с интегрирана WaveSelect DSP обработка и конфигурация на предавателна линия за нискочестотните драйвери, като така осигурява кристално чисто възпроизвеждане на звук със зашеметяваща нискочестотна характеристика. Избираемите DSP настройки предлагат оптимизация за приложения като презентации, възпроизвеждане на музика или видеоклипове.

HDMI (ARC) вход или SPDIF (оптичен и коаксиален) позволяват съвместимост с различни източници на вход, докато вграденият 4.2 Bluetooth приемник осигурява безжични връзки с преносими устройства. При инсталации с множество IMEO, инсталирани в цялата област, може да е желателно да се присвоят персонализирани Bluetooth идентификатори, за да се различават един от друг. Типичните приложения са хотели , конферентни зали, училища, … Функцията за хотелски режим във фърмуера предлага решение за тези приложения, в която е инсталирана и да създадете уникално преживяване за всеки  клиент. Реализирана е и допълнителна функция за дефиниране на конкретен източник на събуждане, позволяващ на IMEO2 винаги да се включва с един и същ входен източник, независимо кой източник на вход е избран преди изключване. USB интерфейсът позволява възпроизвеждане или съхранение на медийни и гласови файлове. В допълнение, USB интерфейсът позволява и свързване на устройство с памет по ваш избор.

Функцията за автоматичен режим на готовност гарантира, че IMEO автоматично се поставя в енергоспестяващ режим.

Изключително елегантната нова версия  - Саундбарът IMEO2 на Audac изгря на пазара  с тънък и елегантен дизайн и включва всички необходими функции за разширяване на всяка една  аудиовизуална система с впечатляващ звук,  и лесно инсталиране. Той е безупречно решение за хотелски стаи,  презентационни  или заседателни зали - където може да се използва и инсталира в комбинация с екрани, смарт табла или проектори, както и решение за домашната система за прецизен звук.

Additional information

Марка