fbpx
Select Page

CANTON Reference Center NEW

CANTON Reference Center NEW

5,400.00лв.

Като част от новата серия на CANTON, Reference Center NEW е недвусмислено доказателство, че стремежът към съвършен баланс между елегантен външен вид и балансиран, чист, High-end звук е напълно постижима цел. Трилентовата център тонколона отлично се съчетава с останалите продукти от серията, за да превърне гледането на филми в незабравимо преживяване.

Reference Center NEW е трилентова, High-end център тонколона , част от новата Reference NEW серия на CANTON, която предоставя висококачествен звук. Тя безпроблемно се съчетава с останалите модели от серията в система за домашно кино, за да предостави индивидуално и качествено потребителско изживяване.

Ненадминати технологии и оптимизиран дизайн за прецизен звук

Благодарение на комбинацията от вътрешно трикамерно разделение и bass guide тонколоната може да възпроизведе мощен и ясен звук с голяма дълбочина.
Reference Center NEW е с конфигурация от един 174 мм нискочестотен драйвер от черен керамичен волфрам (BCT)- материал с висока твърдост, който осигурява отлично вътрешно демпфиране. Освен с BCT компоненти средночестотния говорител има интегрирана TCC технология (Tripple Curved Cone), която осигурява висока стабилност и минимални изкривявания. 25-милиметровият куполен туитър е съставен от алуминиево-керамичен оксид, което позволява отлично възпроизвеждане на високите честоти. Всички говорители използват най-новата Wave Surround технология на CANTON за звук с най-високо качество.

Детайлна настройка на звука

WBT nextgen™ свързващите клеми позволяват безопасно свързване и предаване на непрекъснат аудио сигнал. Специално разработената от немския бранд RC технология дава възможност за конфигурация на високите и средни честоти с прецизност до 1.5 dB, като по този начин можете да настроите звука според личните Ви предпочитания или акустиката на помещението.

Тонколоната се предлага в черен пиано лак и бял сатен. Може да бъде свободно стояща или инсталирана на стойка с помощта на опционалната стойка Reference Center LS .

Additional information

Марка

Характеристики:

Тип: трилентово high-end озвучително тяло с бас рефлекс система;
Пасивен резонатор: бас рефлекс, насочен надолу;
Туитър: 1 х 25 мм туитър, алуминиево-керамичен оксид;
Средночестотен драйвер: 1 х 174 мм, керамичен волфрам (wave surround);
Нискочестотен драйвер: 1 х 174 мм, керамичен волфрам (wave surround);
Номинална мощност: 130 W;
RMS: 230 W;
Честотен обхват: 25 Hz – 40 000 Hz;
Чувствителност/ Efficiency 2.83V/1m: 88 dB;
Свързване: WBT конекторни терминали с настройка на нивата, позлатено покритие на терминалите;
Wave surround на нискочестотните говорители: да;
Предно покритие: текстилно с магнитно прикрепяне;
DC switch технология: да;
Bass Guide технология: да;
Крачета: да;
Двойно окабеляване/усилване на каналите: да;
TCC технология: да;
Конфигуриране според помещението: да;
Тегло: 26 кг;
Размери (Ш х В х Д): 70 см x 27 см x 39 см;

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image