fbpx
Select Page

CANTON Reference 7 NEW

CANTON Reference 7 NEW

6,000.00лв.

Неподправена елегантност, благородно излъчване, мощен, прецизно пресъздаден и кристално ясен звук- това е Reference 7 NEW, част от новата серия Reference 2023 на CANTON. Драйвери от новоразработени материали, най-нови технологии и пълна акустична оптимизация на прецизно изработения корпус са съчетание, с което немския бранд издига стандарта за звук на едно ново ниво.

Възможна разлика в цената на цветовите вариации. Свържете се с нас за повече информация!

High-end тонколоната Reference 7 NEW впечатлява всеки ценител на добрия саунд с елегантен, слим дизайн и прецизно пресъздаване на мощен и кристално ясен звук, с което предоставя отлично потребителско преживяване.

Новоразработена технология на драйверите

Елегантната трилентова тонколона е оборудвана с драйвери от ново поколение. Два 154-милиметрови нискочестотни драйвера от черен керамичен волфрам (BCT), са комбинирани с високоефективен bass guide за пресъздаване на дълбок, динамичен бас.
Звуковият баланс е постигнат благодарение на 154-милиметровият средночестотен BCT говорител и 25-милиметровият туитър от черна алуминиева керамика, които подсигуряват естествено и точно възпроизведени средни и високи тонове. Детайлната настройка на кросоувъра позволява отлично взаимодействие между всички говорители за High-end саунд с ненадминато качество.

WBT nextgen™ свързване

Моделът предлага иновативни начини на свързване като двойното кабелно или двуканалното усилване, които се осъществяват с висококачествените WBT nextgen™ присъединителни клеми. Така се постигна оптимална сила на сигнала. В случаите, когато не е нужен подобен вид свързване, могат да бъдат използвани високопроводимите медни мостове с позлатено покритие. Вградената RC (Room Compensation) технология дава възможност за конфигурация на нивото на звуково налягане с прецизност до 1.5 dB според акустичните особености на помещението.

Прецизна изработка за премиум звук

Тялото на Reference 7 NEW е с компютърно разработена, вътрешно подсилена конструкция, която дава оптимална стабилност. Прецизното демфиране, постигнато с използването на акустична изолация от вълнена тъкан (флийс) предотвратява компроментиращите звука смущения.
Тонколоната се предлага в три цвята- бял сатен, черен пиано лак и орех.
Белият вариант е семпъл, но стилен , със сатенените отблясъци. Черният пиано лак впечатлява с лъскавото, огледално покритие и специалния ефект на дълбочина, осъществен с добавянето на 12 последователни слоя гланциращ финиш. Ореховият вариант на тонколоната впечатлява любителите на топлите дървесни тонове с матово покритие и естествено излъчване.

Възможна разлика в цената на цветовите вариации. Свържете се с нас за повече информация или цена!

Additional information

Марка

Характеристики:

Тип: Трилентово, high-end озвучително тяло с бас рефлекс система;
Пасивен резонатор: бас рефлекс система, с излъчване надолу;
Туитър: 1 х 25 мм, алуминиево-оксидна керамика;
Средночестотен драйвер: 1 х 154 мм, черен керамичен волфрам (wave surround);
Нискочестотен говорител: 2 х 154 мм, черен керамичен волфрам;
Номинална мощност: 160W;
RMS: 320 W;
Честотен обхват: 23 Hz – 40.000 Hz;
Импеданс: 4 Ω – 8 Ω;
Чувствителност/ Efficiency 2.83V/1m: 87,5 dB;
Свързване: WBT свързващ терминал с настройка на нивата и позлатено покритие;
Нискочестотен Wave surround: да;
Предно покритие: текстилно с магнитно прикрепяне;
Технология DC switch: да;
Bass Guide технология: да;
Крачета: да;
Двойно свързване/двуканално усилване: да;
Съставен материал на корпуса: многослойни ламинирани плоскости;
TCC: да;
Конфигуриране според помещението: да;
Тегло: 33 кг;
Размери (Ш х В х Д): 28 см x 98 см x 43 см;

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image