fbpx
Select Page

CANTON Reference 5 NEW

CANTON Reference 5 NEW

8,000.00лв.

Reference 5 NEW ясно представя концепцията на новата серия Reference 2023 – внушителен дизайн с пълна акустична оптимизация, комбиниран с технологични подобрения от ново поколение за прецизен, ясен, богат и мощен High-end звук.

Reference 5 NEW е доказателство, че балансът между внушително, благородно излъчване и звук с безкомпромисно качество е напълно постижим. Озвучителното тяло е част от новосъздадената серия Reference 2023, която поставя нови, по-високи стандарти в света на High-end аудиото и предоставя несравнимо потребителски извижяване.

Патентовани нови технологии

Корпусът на тонколоната се състои от новоразработени, кръгли прегради, прецизно създадени с помощта на 5-осова CNC фрезова машина. Съвършено извитите странични, горни панели и тези в основата на тялото предоставят отлична стабилност, намаляват нежелания резонанс и подобряват звуковата дисперсия.
Два 174-милиметрови нискочестотни говорителя от черен керамичен волфрам (BCT), комбинирани с високоефективната bass guide технология предоставят мощни и дълбоки баси.
Средночестотния BCT драйвер със същите размери (174 мм), разположен в собствена секция, отлично покрива средните честоти.
Пълният звуков спектър е завършен от 25 мм туитър от черна алуминиева керамика (BC), който безпогрешно предава детайлните високи честоти.

Новоразработени диафрагми

Както при всички останали модели от серията, така и при Reference 5, средно и нискочестотните драйвери са съставени от черен керамичен волфрам (BCT). 25% от молекулярната структура на алуминиевите конуси се състои от керамика, облагородена с волфрамови и други метални частици, като с това се постига отлично съотношение твърдост-тегло.
TCC технологията добавя допълнителна стабилност, намалява резонанса и позволява възпроизвеждането на кристално ясни средни честоти.
Пълната оптимизация на звука е завършена от новоразработената Wave Beading технология, която осигурява плавна преходна характеристика дори при високи нива на звука и големи отклонения на диафрагмите.

Сигнал с оптимална сила

Висококачествени WBT nextgen™ конектори позволяват двукабелно свързване и двуканално усилване. С тях се осъществява стабилна връзка и предаване на непрекъснат сигнал с оптимална сила. За осигуряване на по-добра проводимост, в случаите, когато не е нужно двуканално усилване, медните мостове с позлатено покритие осигуряват необходимата връзка.
Интегрираната в Reference 5 RC (Room Compensation) технология позволява настройка на средните и високи честоти с прецизност до 1.5 dB според акустиката на помещението.

Елегантност и благородно излъчване

Моделът впечатлява с високото качество на изработка - плавни извивки и лукосен финиш. High-end тонколоната се предлага в два цвята- бял сатен и черен пиано лак. Дълбочината на черния финиш е постигната благодарение на прецизното наслояване на 12 пласта луксозно лак-покритие. Сатенено-белият вариант е също толкова впечатляващ със семплата си елегантност и изисканост.

Additional information

Марка

Характеристики:

Тип: Трилентова, high-end тонколона с бас рефлекс;
Пасивен резонатор: бас рефлекс технология, посока на излъчване надолу
Туитър: 1 х 25 мм, алуминиево-керамичен оксид;
Средночестотен драйвер: 1 х 174 мм, черен керамичен волфрам (wave surround);
Нискочестотни говорители: 2 х 174 мм, черен керамичен волфрам;
Номинална мощност: 200W;
RMS: 370 W;
Честотен обхват: 21 Hz – 40.000 Hz;
Импеданс: 4 Ω …8 Ω;
Чувствителност/Efficiency 2.83V/1m: 8 dB;
Свързване: WBT свързващ терминал с настройка на нивата;
Wave surround на нискочестотния говорител: да;
Wave Bead технология на средночестотния говорител: да;
Предно покритие: текстилно с магнитно прикрепяне;
DC switch технология: да;
Крачета: да;
Двойно окабеляване/ двуканален терминал: да;
Състав на корпуса: многослойни, ламинирани плоскости;
Покритие на клемния контакт: позлатено;
TCC: да;
Възможност за конфигурация според помещението: да;
Тегло: 36 кг;
Размери (Ш x В x Д): 30 см x 101 см x 46 см;

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image