fbpx
Select Page

CANTON Reference 3 NEW

CANTON Reference 3 NEW

12,000.00лв.

CANTON Reference 3 NEW е част от най-новата серия на немския бранд, която представя триумфа на новоразработените аудио технологии, комбинирани с акустично оптимизиран и елегантен дизайн за отлично звуково преживяване с богат, изчистен и мощен звук.

Като част от новата серия на CANTON, модел Reference 3, ясно изразява концепцията за звук с ненадминато качество чрез съчетание на новоразработени аудио технологии, висококачествени компоненти и акустично оптимизиран дизайн.

Премиум саунд в елегантно тяло

Тяло с благородно излъчване и плавни извивки- това е дизайнът на Reference 3 NEW, който е не само красив, но и допринася за автентично възпроизведен звук с ненадминато качество.
Комбинацията от два нискочестотни и един голям средночестотен говорител, съставени от черен керамичен волфрам (BCT) предоставя отлично възпроизвеждане на ниските и средни честоти. Керамичните конуси и TCC технологията при средночестотния драйвер намалява нежелания резонанс. Bass guide технологията от най-ново поколение дорбинася за равномерното разпределение и излъчване на басите.

Новоразработени технологии

Модел Reference 3 притежава впечатляващи акустични характеристики. Ниско и средночестотните драйвери са снабдени с BCT конуси. Висококачествените кросоувър елементи във филтърната мрежа (обемни въздушни намотки, резистори от метален оксид с ниски загуби и филмови кондензатори) позволяват отлично взаимодействие между четирите високоговорителя. Тройните wave surround прегради на драйверите позволяват високи отклонения, внасяйки допълнителна динамика в звука. Двата 192 мм нискочестотни говорителя доставят мощен бас (до 20 Hz)  с помощта на bass guide. 174- милиметровият средночестотен драйвер има честотен диапазон между 180 Hertz и 3,000 Hertz. 25-милиметровият туитър от черна алуминиево-оксидна керамика, отговаря за кристално ясните високи честоти.

Дизайн с акустична оптимизация

Всяка плавна извивка на High-end тонколоната е както красива, така и функционална. Новопроектирана основа на тонколоната дава не само стабилност, но и играе роля в отвеждането на басите (bass guide). Асиметричните покривни пръстени позволяват безвинтово прикрепяне на високоговорителите и отличното звуково разпръскване при средните и високи честоти.

Оптимално предаване на сигнала

Олекотените WBT nextgen™ присъединителни клеми дават възможност за единично и двойно кабелно свързване, както и за двуканално усилване. Ниската им маса елиминира вихровите токове и подсигурява максимална яснота на звука.

Впечатляваща елегантност

Корпусът на озвучителните тела е съставен от многослойни ламинирани плоскости, което им дава допълнителна стабилност. Луксозният им външен вид е резултат от обстойна обработка. Всеки от дванадесетте слоя (при черната пиано лак версия) е детайлно полиран и лакиран, което придава допълнителна дълбочина на цвета. Също толкова впечатляващ е и вида тонколоната в цвят "бял сатен" в комбинация с матово черните диафрагми.

Additional information

Марка

Характеристики:

Тип: трилентово, High-End озвучително тяло с бас рефлекс система;
Пасивен резонатор: бас рефлекс, с посока на излъчване надолу;
Туитър: 1 х 25 мм, алуминиево-керамичен оксид;
Средночестотни драйвери: 1 х 174 мм, черен керамичен волфрам (waveg guide);
Нискочестотни говорители: 2 х 219 мм, черен керамичен волфрам;
Номинална мощност: 300 W;
RMS: 500 W;
Честотен обхват: 20 Hz – 40.000 Hz;
Импеданс: 4 Ω – 8 Ω;
Чувствителност/ Efficiency 2.83V/1m: 88 dB db;
Тегло: 42 кг;
Размери (Ш х В х Д): 32 см x 109 см x 49 см;

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image