Community dSPEC226 Звуков процесор

You are here

4,755.60лв с ДДС
Community dSPEC226 Звуков процесор

Community dSPEC226 Звуков процесор

dSPEC226 е повече от просто DSP звуков процесор. dSPEC ™ е модерна система, която може да работи в мрежа от няколко устройства или като отделно такова. Четирите модела dSPEC разполагат с множествена EQ настройка, забавяне, ограничаване и маршрутизиране на сигнала. В допълнение  dSPEC има и патентованата CONEQ корекция на акустичната мощност.

CONEQ ™ осигурява 1024 честотни ленти с ниска латентност на FIR изравняване. dSPEC също така предоставя уникално калибриране на усилвателя, който точно определя трите дискретни етапа на ограничаване (peak, program & long-term) за по-добра защита на драйверите.

 

 

Допълнително описание: 

Този звуков процесор работи с dSPEC Resyn софтуера на Community, който е интуитивен и лесен за използване. Първо трябва да бъдат конфигурирани мрежовите настройки на устройството чрез Ethernet Resyn, които има и възможност за автоматично конфигуриране.

След като звуковия процесор е свързан имате възможността да избирате от библиотека с конфигурации за високоговорители  Community, чрез които dSPEC възлага фабричните препоръчани филтри за ниски и високи честоти на изравняване (включително CONEQ FIR EQ), защитни ограничители, фазови компенсатори, Bi-AMP кросоувъри и др. Тези функции също така могат да се прилагат и ръчно за високоговорители от други производители.

 

Четирите звукови процесора разполагат с DSP архитектура разработена за лекота на използване и бърза и лесна настройка. Можете да изберете този 4 х 6 (Вх./Изх.) аналогов модел или модел с допълнителни разширителни карти, чрез които можете да увеличите входовете и изходите. Community предлага и опционално дистанционно за отдалечен контрол, с което могат да управляват dSPEC пресети или да се правят отдалечени корекции на ниво.

 

Звуковите процесори dSPEC доставят поразително подобряване на качество на звука, ненадмината защита на високоговорителите, забележителна лекота на употреба, изключително функционално дистанционно управление и всичко това на конкурентна цена.