fbpx
Select Page

Sennheiser

Sennheiser

Какво стои зад бранда Sennheiser?

Светът на Sennheiser представлява комбинация от впечатляващи звукови изживявания и моменти, които ще Ви накарат да настръхнете. Именно тези изживявания мотивират компанията всеки ден да оформя бъдещето на аудио света за своите клиенти в продължение на повече от 75 години.

Днес, Зенхайзер е глобален лидер в професионалните аудио технологии, като от 2013 г. компанията е управлявана от Daniel Sennheiser и д-р Andreas Sennheiser – представители на трето поколение на независимата семейна компания. Централата на Sennheiser се намира във Wennebostel, Wedemark, близо до Хановер, но продуктите на бранда са достъпни в цял свят.

Доказани Sennheiser микрофони от ProAudio

Независимо дали става въпрос за презентация, песен или пиеса, всяко изпълнение изисква страст и надеждно сценично или студийно оборудване. Професионалните безжични микрофони на Sennheiser са в състояние да осигурят впечатляващо представяне с голяма убедителна сила. Те са спечелили доверието на най-големите артисти в света, а чрез нас, Вие също можете да се насладите на тези модерни и заслужаващи си решения. Открийте перфектния микрофон за Вашите нужди и се уверете, че Вашите цели са постигнати. Оборудването на Sennheiser присъства на сцени по целия свят, в професионални студийни продукции и в излъчвания на живо.

Направете правилния избор още сега. Ние сме на разположение да Ви помогнем с професионално мнение или пък отговор на всеки Ваш въпрос.

Защо да заложите на микрофон Sennheiser с ProAudio

В нашия магазин имаме наличност от най-новите продукти на Sennheiser, което означава, че можете да си купите най-модерните и качествени микрофони на пазара тогава, когато пожелаете. Нашите продукти са висококачествени, но са на достъпни цени, което ги прави перфектен избор за всеки, който търси качествени микрофони без тази покупка да оставя трайна следа за бюджета.

Нашата безплатна доставка за продукти над 200лв прави пазаруването на Sennheiser микрофони още по-удобно и изгодно. Така че не се колебайте да се възползвате от нашите услуги и да се насладите на най-доброто качество на звука с микрофоните на Sennheiser!

Важен аспект за нас е и да предоставим нашите клиенти с професионално отношение и обслужване. Ние разбираме, че всяка нужда е уникална и затова сме готови да Ви помогнем с всички въпроси, които имате относно продуктите на Sennheiser.