fbpx
Select Page

Monacor

Monacor

Кои са Monacor?

За тези от Вас, които все още не са се срещали с Monacor, това е независим семеен бизнес, който е основан в Бремен през 1965 г. Компанията се гордее със своите принципи, които отразяват последователна ориентация към клиента, надеждност, висококачествени продукти и задълбочено техническо ноу-хау. Тези качества са спечелили на компанията висока оценка от клиенти и партньори, което я прави професионален доставчик на решения за висококачествена аудио технология за повече от 55 години.

Компетентността на компанията в посрещането на променящите се изисквания на клиентите се основава на десетилетия опит и желание за непрекъснато адаптиране на продукти, процеси и възможности за ориентирани към бъдещето иновации. С около 170 служители в Бремен и повече от 300 допълнителни служители по целия свят, компанията работи усърдно, за да консултира своите клиенти с експертни познания и голяма страст. Като световно активен производител и търговец, компанията е успешно представена в повече от 40 страни.

Какво предлагат Monacor?

Monacor разработват различни усилватели, говорители, елементи за говорители, сервизни елементи и аксесоари. В онлайн каталога на ProAudio можете да откриете следните решения и много повече:

Ако искате да направите коректен избор за добро работещо решение, ни потърсете на телефон 056/ 84 52 04, имейл: contact@proaudio.bg или онлайн формата ни.

CAPTCHA image

Това ни помага да се борим по-ефективно със спама. Благодарим!

Направете правилния избор с Monacor от ProAudio

ProAudio предлага най-новите продукти на Monacor на склад, като дава възможност на клиентите да закупят модерни и висококачествени аудио решения, когато пожелаят. Продуктите са с първокласно качество и се предлагат на достъпни цени, което ги прави идеален избор за всеки, който търси качествена аудио техника, без това да повлиява на цялостния бюджет.

Опцията за безплатна доставка от нас за продукти над 200 лв. прави пазаруването на аудио решения от Monacor още по-удобно и изгодно. Подберете правилните продукти за Вас и Вашите нужди и не се притеснявайте за допълнителни такси.

Ние също така държим изключително много и на осигуряването на професионално отношение и обслужване. Ние разбираме, че всяка нужда е уникална и сме готови да помогнем при всякакви въпроси, които клиентите биха могли да имат относно продуктите на Monacor.