fbpx
Select Page

LTC

LTC brand logo

Кои са LTC?

LTC Audio е универсална марка, която разработва различни продукти за широка аудитория в сферата на аудио техниката. Брандът е дъщерна компания на Lotronic. Тяхното портфолио включва HIFI системи и Bluetooth високоговорители, караоке оборудване, мини високоговорители за деца, видео проектори, подкаст микрофони и кабели. От каквото и да имате нужда като аудио системи на LTC Audio, при нас ще го намерите.

LTC продукти, които ще откриете в ProAudio

HIFI системи и Bluetooth високоговорители, караоке оборудване, мини високоговорители за деца, видео проектори, подкаст микрофони, високоговорители “Public address”, кабели и различни аксесоари. Някои от най-популярните решения включват:

Защо да се доверите на LTC с ProAudio

LTC е доказан производител на аудио техника, на който можете да се доверите. Избирайки LTC аудио с ProAudio, Вие можете да се възползвате от следните предимства:

Широка гама качествени продукти на достъпни цени

Ако разгледате нашите предложения на бранда ще откриете богато разнообразие от решения. Това дава на всеки клиент разнообразен избор и позволява вземането на правилното решение спрямо нуждите, предпочитанията и бюджета. Освен това, всички продукти на LTC са налични при нас на достъпни цени, тъй като вярваме, че качествените аудио решения са за всеки.

Продукти в наличност на склад

Ние разполагаме с пълна наличност на продуктите на LTC на склад, което ни позволява да изпълним всяка Ваша поръчка с бързина и точност. Не чакайте седмици или месеци до следващо зареждане – купете още сега и получете Вашата пратка в съвсем кратък срок.

Възможност за безплатна доставка

За тези от Вас, които поръчат продукти на стойност над 200 лв ние осигуряваме безплатна доставка.