fbpx
Select Page

CMX

CMX

Запознайте се със CMХ

Guangzhou CMX Audio Co., Ltd. е водещ китайски производител производител на високоговорители за изграждане на системи за фонова музика. По-конкретно, компанията предлага разнообразие от IP озвучителни системи, EN54-16 цифрови гласови алармени системи, усилватели Class-D, IP мрежови аудио системи, както и IP високоговорители, и разнообразие от усилватели на отлична цена.

Брандът е силно ориентиран към качеството, предлагайки гаранция на потребителите, че се използват единствено най-добрите суровини и процеси за създаването на аудио решения. Системата за контрол на качеството на CMX стриктно следва указанията на ISO9001 и ISO14001.

Качествени аудио решения на CMX в ProAudio

При нас можете да откриете разнообразие от сертифицирани говорители, които са изключително изгодни и надеждни, както и богат набор от усилватели и говорители за системи за фонов звук. Някои от нашите топ предложения са:

  • Настолни, микрофонни конзоли
  • Таванни говорители
  • Стенни говорители
  • Настолни микрофони
  • Рупорни говорители
  • Говорители за градина и двор
  • Инсталационни усилватели
  • Комплекти с говорители
  • Цифрови тунери

Защо да заложите на CMX с ProAudio

Доверете се на доказано качество и осигурете най-добрия звук за всяко помещение и всяка среда. Потребителите избират CMX от ProAudio благодарение на няколко фактора:

Достъпни цени

Насладете се на достъпни цени за всички продукти на CMX. Висококачествените аудио решения не е задължително да изискват непосилни финансови инвестиции. С ProAudio, мечтаният говорител или усилвател може да се превърне в реалност.

Наличност на продукти на склад

В ProAudio разбираме, че изчакването за зареждане на продукти може да бъде разочароващо, особено когато нямате търпение да се насладите на перфектен звук. Ето защо за нас е приоритет да поддържаме всички аудио продукти на CMX на склад по всяко време, като гарантираме, че можете да получите това, от което се нуждаете, когато пожелаете.

Безплатна доставка за продукти над 200лв

Ние вярваме, че качествените аудио системи трябва да са достъпни за всеки. Ето защо предлагаме безплатна доставка за всички поръчки над 200 лв, което улеснява всеки клиент да вдъхнете живот на музиката без излишни притеснения.