fbpx
Select Page

Allen & Heath

allen & heath brand

Повече за Allen & Heath

Allen & Heath е сред първите фирми, които се изкачват на гребена на вълната от велики британски компании за миксери, стартирайки в сърцето на суинг музикалната сцена на Лондон през 1969 г. В онези ранни дни компанията изработва ръчно миксери за най-добрите банди на ерата, включително Genesis, Pink Floyd и The Who.

Превъртайки времето към 21-ви век, помпанията работи заедно с хора като Lewis Capaldi, Bring Me the Horizon и Billie Eilish, като се гордее, че гамата A&H се използва и обича от концертни групи, компании за отдаване под наем, диджеи, клубове, телевизионни оператори и студиа по целия свят.

Решенията на Allen & Heath, които ще откриете в ProAudio

Като един от най-разпознаваемите производители на аудио техника, Allen & Heath се отличават от конкуренцията с богато разнообразие от решения и предложения. В онлайн каталозите на ProAudio можете да откриете следните продукти от бранда:

  • Шестканални миксери;
  • Двайсетканални миксери;
  • Двуканални миксери;
  • Дванайсетканални миксери.

Можете да разгледате различните модели смесителни пултове и да подберете правилното решение за Вашите нужди.

Защо да заложите на Allen & Heath аудио техника с ProAudio

Ако обмисляте покупка на аудио решение от Allen & Heath, но се колебаете, нека Ви представим следните предимства, на които можете да се насладите:

Високо качество техника за DJи и студиа

Високото качество и надеждност на оборудването, което А&H създават ги прави един от търсените брандове за популярни изпълнители, компании за оборудване под наем, инсталатори, диджеи, клубове, броудкастъри и студиа.

Решения, които са винаги налични

Освен безупречното качество на бранда, при нас можете да откриете пълна наличност на продукти на склад. Иначе казано, не трябва да се притеснявате за дълги периоди на изчакване или забавяне на доставки. С нас можете да получите желаните продукти навреме и да осъществите Вашите музикални цели.

Опция за безплатна доставка

Като допълнителен бонус, който ние предлагаме на нашите клиенти, Вие можете да се възползвате от безплатна доставка при поръчки над 200 лв. Изберете подходящите аудио системи, купете онлайн и се възползвайте от професионалното ни отношение, достъпни доставки и бързи реакции.