Решения за хотели и хотелска инфраструктура

В хотелите, звуковите системи предоставят на гостите различни преживявания: музика и съобщения във фоайето, коридорите, бара, терасата и ресторантите, свързване на лично оборудване със системи от матричен тип във функционални и заседателни зали, специфична музикална среда за спа центрове, фитнес зали и плувни басейни, персонализиран звук в стаите за гости. И всичко това е интегрирано със задължителната система за гласово уведомяване.

Освен това системите за сигнализация и видео комуникация ви позволяват да идентифицирате и комуникирате с гостите на входовете в определени зони като паркинга, спа център или фитнес зала. В хотелите музиката придружава гостите от пристигането им във фоайето и продължава в асансьора, коридорите, ресторанта, басейна и др. Предлагаме подходящо оборудване, което осигурява най-добрите характеристики, адаптирани към размера и нуждите на хотела.

Озвучителна оповестителна система за хотел
Съвременните хотели разполагат с различни пространства, където гостите им могат да се срещнат, да се отпуснат, да се забавляват или да се насладят на добра храна. Във всяка зона трябва да има най-подходящите високоговорители по отношение на звуково качество, подходяща мощност, естетическо присъствие и устойчивост. Функционалните зали за фирмени срещи, презентации или семейни събития са едни от най-използваните услуги в хотелите, с пространства, които могат да бъдат обединени или разделени, създавайки зали с различни размери. Звуковите системи се адаптират към тази модулност.

Комфортът в стаите за гости на хотела се постига чрез детайлите – възможност за слушане на собствена музика в стаята или банята, телевизионното аудио или любима радиостанция. И имаме какво да предложим за реализация на тези решения, както и познание как да го направим.

Съчетание на функционални, ефективни и дизайнерски решения. Гъвкави, интегрирани концепции за звук при всяко приложение! Ще направим избора от широка гама от продукти с най-добрите решения за всеки подобект в хотел и хотелски комплекс!

Изображенията по решенията са с презентационна цел, реализирани са с продукти на AUDAC в Европа и Азия, и са заети от сайта на копанията – производител!

Озвучителни решения за Хотел – ресторант, лоби, градина, фитнес

Задайте ТОН на своя хоспиталити бизнес!

Бихте желали в хотела ви да има правилно разпределена система за звук, с различна музика за ресторанта, фоайе, лоби-бар, градина и фитнес? Това не е проблем с подходящо матрично решение .
Планирате вашите гости да имат custom made мултимедия в стаята и сте убедени, че говорителите ви трябва да предлагат елегантен дизайн и качествен звук.
Вие знаете, че звукът е важен и стимулира всички сетива. Ние знаем, как да осигурим най-подходящите решения и да предложим Custom project!

Професионална озвучителна система и ефектно осветление за бар и клуб

В сърцето на всяка вълнуваща парти атмосфера, тупти бас- сърцето на добра саунд система.
С продуктите и решенията на AUDAC, Kling and Freitag, FBT, Оbsidian, Elation, Маgmatic и опита на десетки инсталации и консултации за звук в барове, можем да предложим различни решения като звуково налягане, функционалност. Визията ни е за качествен, богат и плътен саунд, отчетлив звук и най- добрите светлинни ефекти, за създаване на пристрастяваща парти атмосфера.
AUDAC – BASO 15 – Максимум пърформънс с висококачествен звук и налягане.
AUDAC – Озвучителни тела за барове
Изключителната точност и яснота , в съчетание с баса BASO 8, водят до зашеметяващ звук в целия честотен диапазон. Елегантният корпус на серията позволява дабъде използвана в модерни инсталационни приложения като барове и нощни клубове.
ELATION – Клубен пар – ефект
ELATION – Сценичен ефект

Система за гласово оповестяване и евакуация

Обществени обекти с над 100 човека, следва да имат проектирана и изградена сертифицирана по ЕН 54 Система за гласово оповестяване. Предлагаме на проектанти и слаботокови фирми решенията на няколко различни бранда, подбрани според предназначение, гъвкавост на решението, ценово равнище, разнообразие на продукти. Хотелските системи за гласово оповестяване, интегрирани с пожароизвестителните – трябва да бъдат подбрани и с оглед на елегантен дизайн на говорителите и удобство за поддържане. С продуктите на ТОА, Ambient, FBT и IC Audio, осигуряваме цялата гама продукти като качество, дизайн, бюджетно разнообразие. Предлагаме безплатна консултация за проектанти – за проектиране на вярно, ефективно и икономично за инвеститора , решение със стилни висикоговорители и надеждни, лесно управляеми системи.

Имаш идея за проект?