fbpx
Select Page

     WaveDynamics™ е една от най-добрите технологии на белгийската марка AUDAC, която позволява пълен контрол и цифрова обработка на сигнала. Вграден DSP процесор  –  позволява конфигурация и контрол на всеки тип акустични настройки.

   С пълен достъп до виртуален каталог с говорители AUDAC и предварително зададени настройки за всеки от проект, Wave Dynamics открива желаният от Вас аудио файл и съответното прецизно настройване, сключително контрол и за претоварване.

Пълен контрол

   Конфигуриране и работа с WaveDynamics™ . Чрез бутоните в предната част на устройствата – контролни панели с функция Scroll-Push control™ , както и бутони за избор на канали, с лесно управление,  благодарение на 2.5 инчовият LCD дисплей.

  Wave Dynamics Technology позволява интегриране на аудио сигнала за Home audio,  но и в системи за звук при индустриална автоматизация, чрез RS232 свързване и контролен порт,   с контрол над превключване на входовете, звук, настройка и др.

Гъвкавост

   Всяка от входните канали може да бъде свързан към усилвателен канал, с контрол с помощта на софтуер.

Сигурност

    Оптималната защита гарантира качеството на потребителското изживяване,  съвместимост с различни изисквания за безопасност на оборудването,и продължителността на употреба всеки аудио продукт. Именно поради тази причина се използват няколко типа мерки за безопасност:

1. Нива на достъп

   Достъп  с различни нива.
   Всяко от устройствата, контролирани с WaveDynamics™, може да бъде блокирано или управлявано от потребители и администратори.  С потребителските права на достъп се управляват основни функции като конфигуриране на силата на звука.   Админстраторските достъпват настройки и абсолютен контрол с възможност за следене на всяко едно от свързаните устройства. Нивото на достъп може да бъде ограничено, разрешено или забранено с парола или USB ключ.

2. Защита

  Защита на оборудването  с ограничаване на изходната мощност. Това помага за следене на RMS на всеки канал и предотвратява претоварване при подаване на по-голяма мощност.

3. Предварително задаване и ограничаване на настройки

   Максималната сила на звука може да бъде предварително зададена  за всеки канал. Така могат да се достигнат максималните му стойности дори от потребители с достъп до тези настройки.

4. Енергийна ефективност

    Комбинацията от превключване на мощността, клас D технологията, по която са разработени усилвателите и автоматичен Stand-by режим за всеки отделен усилвателен канал, правят устройствата  енергийно спестяващи.

Продукти съвместими с технологията WaveDynamics™

Съвместимите с технолгията продуктови серии са: усилватели SMA, SMQ, PMQ, MFA, серия тонколони VEXO, NOBA8. 

AUDAC PMQ480

audac pmq 480 усилвател 100vПрофесионален стоволтов усилвател, 7-Band еквалайзер, регулируеми честоти, процесори WaveDynamics ™ DSP

AUDAC NOBA8А/B

audac noba8

Активна бас тонколона, клас D усилвателна, съвместим с WaveDynamics™

AUDAC MFA216

audac mfa216

Двуканалният усилвател, аудио решение тип всичко в едно, клас D усилвател, Dante, AUDAC Touch & Touchlink

AUDAC VEXO 112A

audac vexo 112a професионална активна тонколона

Професионална, активна, двулентова тонколона, съвместима с WaveDynamics™, Dante, AUDAC Touch™  & TouchLink™