Select Page

Двулентовиятт високоговорител за външен и вътрешен монтаж AUDAC VIRO5 е един от най-успешните продукти на белгийската марка и е сред финалистите, номинирани за награда в 2023 Inavation Technology Awards – ежегоден конкурс, за номинация и награждаване на продукти от потребителската електроника. Церемонията по награждаването ще се проведе във вторник, 31 януари, на ISE 2023 в Барселона, където ще бъдат обявени всички победители в различните категории.

Малко повече за VIRO5

audac viro5 dvulentova tonkolona - Pro Audio

Компактната VIRO5, номинирана в категорията за “Аудиотехнологии“, е мощна, двуканална тонколона, която осигурява ясни и отчетливи музика и говор във всяка среда – открити и закрити пространства. Озвучителното тяло е подходящо решение за места като барове и клубове, паркове, хотели и жилищни сгради. Защитният муфактор го предпазва от прах, влага, дъжд, сняг и  вредното влияние на UV лъчите. Различни възможности за монтаж, които му дават допълнителна гъвкавост.

Гласувайте за AUDAC VIRO5!

Можете да дадете гласа си в подкрепа на за продукта на белгийската марка (в подкатегория “Аудио” ), като посетите  уебсайта на Inavate. Крайна дата за гласуване 13.01.2023 г.

За да подкрепите AUDAC