fbpx
Select Page

VIRO5 – Двулентовият високоговорител за външен монтаж AUDAC – един от най-успешните и гъвкави продукти на белгийската марка, е финалист в тазгодишното издание на 2023 Inavation Technology Awards – ежегоден конкурс за награждаване на продукти от потребителската електроника. Церемонията по награждаването се проведе на 31.01.2023, на ISE 2023, в Барселона, където бяха обявени всички победители в различните категории.

AUDAC VIRO5 – Звукът, който остава

audac viro5 финалистът на събитието inavation technology awards за 2023 - pro audio
Компактната AUDAC VIRO5, победител в категорията “Аудиотехнологии“, е мощна, двулентова тонколона, която осигурява ясни и отчетливи музика и говор на открито и закрито.

VIRO5 се предлага във варианти в 8 и 16 Ω и с допълнителни модули с тороидален трансформатор, в черно, така и в бяло.
Комбинацията от мек, куполен туитър от обработена коприна и 5-инчов нискочестотен говорител предоставя мощен, висококачествен звук с разнообразни и гъвкави възможности за монтаж и приложения на различни места.

VIRO5 предлага отличен звуков обхват дори и в най-взискателните ситуации и среди. Предната решетка с хидрофобно текстилно покритие което отблъсква водата и предлага един висококачествен говорител за монтаж на открито.

VIRO5 е:

audac viro5 финалистът на събитието inavation technology awards за 2023 - pro audio
9

Мек и естествен звук

9

Устойчив на вредни атмосферни влияния – IP55 защитен фактор

9

С множество опции за монтаж

9

Различни варианти на свързване

9

Висококачествена, алуминиева конструцкия

9

Опционален 70V/100V трансформатор

9
Устойчив на вредни атмосферни влияния благодарение на IP55 защитния си фактор (успешно преминал тест със солена вода в продължение на 720 часа)
9

Изработен от висококачествен алуминий с изключително внимание към детайлите

9

Отлично съотношение размер-озвучаване с възможност за разнообразни приложения

9

Лесна промяна на опциите за свързване, тип plug’n’play

Многофункционалната, монтажна скоба, която е включена към озвучителното тяло, позволява VIRO5 да бъде монтирана на всеки тип тавани и стени. От AUDAC са се погрижили да има максимална гъвкавост по отношение на инсталацията, като тя може да бъде постигната с адаптери за монтажни стълбове, стойки и заземителни пинове.

VIRO5 е подходящ за монтаж на закрито и за открити заведения, със специално присъствие в плажни барове.