fbpx
Select Page

Като всеки един софтуерен продукт AUDAC Touch™ 2 също подлежи на ъпдейти и различни подобрени версии. С пускането на платформата компанията предлага не само пълно обединяване и контрол на множество устройства, но също и вградени функции, които внасят допълнително удобство при употребата на ѝ от системни мениджъри или инсталатори

AUDAC Touch™ 2 Версия 2.6

AUDAC предоставят на клиентите си интуитивен и интелигентен начин за свързване на множество съвместими устройства едно към друго чрез системата TouchLink™. Свързването става посредством създаването на виртуални зони, където да бъдат групирани съответните, съвместими едно с друго, устройства. Можете да изберете множество усилвателни канали , които да бъдат обединени в една зона.
Технологията позволява да се споделят настройки на входове, сила и пълно заглушаване на звука. В допълнение на това, потребителите имат възможност да се отпишат от различните AUDAC устройства, както и много други подобрения.
Това може да стане директно през устройството или с помощта на AUDAC Touch™ 2.

AUDAC Touch™ 2 Версия 2.5

Офлайн достъп

 

Офлайн режим, който позволява да се контролира, настройват всички добавени AUDAC устройства без да се иска допълнително удобрение през AUDAC Touch™ Cloud. Така можете да направите необходимите настройки на инсталациите си без да е необходима интернет връзка, както и да направите демонстрация на клиентите си по бърз и лесен начин.

Контрол над SMQ & SMA устройства

 

Ако SMQ или  SMA устройството, което използвате е разполага с ANI44XT Dante™ аудио мрежов интерфейс, може да бъде конфигурирано и контролирано дирекно през платформата. Също така, можете да следите температурата на всички устройства от двете серии, както и на тези от серия PMQ.

Съвместими с платфромата продуктови серии

Продуктовите серии, които са съвместими с платформата на AUDAC са SMQ, PMQ & SMA. Можете да разгледате всеки от тях по-подробно.
AUDAC PMQ 240

усилвател на 100 v линия audacu pmq 240Професионален, 4 каналеn,  стоволтов усилвател,  РМС 240W.

Разгледай!

AUDAC PMQ 600

Професионален, четириканален усилвател , RMS 600W
Разгледай!

AUDAC PMQ 480

Професионален, стоволтов , 4 канален усилвател, RMS 480W.
Разгледай!

AUDAC SMQ750

audac smq 750

Професионален, четириканален усилвател 4x750W.

Разгледай!

AUDAC SMQ350

Професионален, четириканален усилвател , 4x350W
Разгледай!

AUDAC SMQ 500

Професионален, четириканален усилвател с мощност 4x500W.
Разгледай!

Лесна и пълна интеграция с WaveDynamics™

Пълна интеграция с WaveDynamics™ конфигуратора, която също позволява бърз и лесен достъп до определени настройки през платформата.

Избор на уиджети

Уиджет за изходните аудио устройства позволява избор на входните устройства/входовете, както и контрол на силата на звука.

Адаптивно контролно табло

Можете да настроите и подредите и групирате различни елементи от таблото с настройките в платформата според предпочитанията и нуждите си. Персонализираното наименуване на всяка група от настройки и аудио елементи допринася за лесното и интуитивно използване на платформата.

Лицензиран стрийминг

Професионалните аудио стрийминг модули, които използват технологията SourceCon™, като AUDAC NMP40, позволяват на клиентите да се възползват от стрийминг платформи като Spotify™ и Soundtrack Your Brand© ,интегрирани и контролирани през платформата.

Информация за медийните файлове

Можете да получите информация относно текущият медиен файл, който се излъчва независимо дали е аудио или друг тип медиа. Информацията включва изобразяване на албумна обложка, допълнителна информация (ако има такава). Всичко това се визуализира на главното, виртуално, контролно табло, като допълнително можете да изберете и други отделни уиджети за настройка.
Разбираме, че няма как да овладеем работата с приложенията веднага, затова предлагаме достъп до онлайн уебинар по темата.
Получете достъп до обучението за AUDAC Touch2 или уебинари на друга тема!