fbpx
Select Page
AUDAC е една от компаниите-лидери в нишата на създаване на професионално аудио оборудване. Началото на компанията е поставено от хора със страст към изключителното озвучаване и с годините се превръща в една от най-иновативните компании и до днес AUDAC не спира да изненадва партньорите и клиентите си с блестящите си решения за звук, които съчетават елегантен дизайн и високи технологии.
Като компания със солидна репутация в сферата на технологичните иновации, AUDAC могат да се похвалят с първият в света управляем масив от тонколони, както и първата мултимедийна матрица в мрежа. Това, естествено не е всичко. На една от технологичните иновации е , обаче, бихме искали да обърнем специално внимание и това е именно технологията AUDAC Touch™ 2.

Какво представлява AUDAC Touch™ 2?

AUDAC Touch™ 2 е дигитална платформа, която позволява пълен, безжичен контрол над различни AUDAC продукти, с лесен контрол чрез приложение през смартфон или стенен панел, като дигиталният, комбиниран контролер AUDAC DW5066.

Пълен контрол с няколко лесни и бързи, персонализирани настройки

Веднъж след като конфигурацията е завършена, създадените потребителски профили/акаунти могат да бъдат запазени в клауд системата, което позволява достъп до дашбордът Ви през всеки един тип мобилно, смарт устройство.

Има различни нива на достъп, които дават различни нива на контрол включително и операция със системата, настройки, цялостна управление на системните конфигурации и функции. За да се осъществи тази йерархия на достъп се изисква предварително оторизиране на всеки един от потребителските профили.

Могат да се използват до 5 едновременни връзки към различни поддържащи AUDAC устройства, включително и към всички модели матрични системи на AUDAC.

AUDAC NMP40-Network Аудио Плеър

Възможност на стрийминг от компютър или смартфон към професионална аудио система. Съвместим със Spotify & Soundtrack Your Brand©.

разгледай тук

AUDAC MTX48-4 зонална матрица

audac mtx48 зонална матрицаПрофесионална 4-зонална матрица с линейно свързване към музикални източници (CD плейър, тунер или MP3 плейър).

разгледай тук

AUDAC MTX88-8 зонална матрица

Какви предимства има AUDAC Touch™ 2 технологията?

Освен контрол над устройства, платформата AUDAC Touch™ 2 гъвкаво и автоматично открива, разпознава и наименува всички AUDAC устройства във системата, с възможност за запаметяване на вече откритите устройства в контролното табло и да създадете персонализирани уиджети.
audac-touch-2-ipad-exploded-screen

Персонализирани дашбордове

Можете да настроите и подредите, и групирате различни елементи от таблото с настройките в платформата според предпочитанията и нуждите Ви. Персонализираното наименуване на всяка група от настройки и аудио елементи допринася за лесното и интуитивно използване на платформата.

Информация за медийните файлове

Можете да получите информация относно текущият медиен файл, който се излъчва независимо дали е аудиофайл или друг тип медиа. Информацията включва изобразяване на албумна обложка, допълнителна информация (ако има такава). Всичко това се изобразява на главното виртуално, контролно табло, като допълнително можете да изберете и други отделни уиджети за настройка.

Свободно сваляне на AUDAC Touch™ 2

Смарт платформата, както и всичките вариации и ъпдейти могат да бъдат свободно свалени от сайта на AUDAC и инсталирана на устройство без значение от оперативната му усистема, тъй като се поддържа на Windows, Apple iOS, Android, Linux, MacOS.

Свалете AUDAC Touch™ 2!