fbpx
Select Page

    Наградите InAVation Awards Technology  на Престижното професионално издание InAVate Magazine  за 2022, включиха две иновативни решения на  белгийския бранд AUDAC, което е радост за нас и потвърждава логичния успех на тези продукти и на българския пазар. Компанията има награди  в две категории.  Audio (Non-Loudspeaker)  – за MFA Серия усилватели и в категория Audio Control за Audac – Touchlink Technology.

   AUDAC TouchLink™ иновацията и революционен подход в управлението на звук, дава възможност потребителят да създава виртуални зони между множество съвместими устройства. Така оптимизира преживяването  на клиентите, улеснява достъпа до контрола и го прави лесен и гъвкав. С помощта на AUDAC Touch™ могат индивидуално да се настроят множество функции.

     Втората награда е за Усилвателите от серия MFA на AUDAC   в категория Audio ( аудио оборудване, различно от високоговорители).

AUDAC MFA208

audac mfs208 dvikanalen usilvatel
2 x 40W @ 4 Ohm – 80W @ 70/100V, почти нулева латентност, SourceCon™ слотове

AUDAC MFA216

audac mfa216

 2 x 80W @ 4 Ohm – 160W @ 70/100V, почти нулева латентност, SourceCon™ слот

   Двуканалните усилватели съчетават възможностите на  настройки със  7-бандов еквалайзер и регулируеми честоти. Комбинацията от  DSP процесори  и технология Wave Dynamics ™, Dаnte и Audac Touch, версия 2.6  и осигуряват лесна работа с неочаквано гъвкави функции и връзки, интуитивен преглед на функционалностите за по лесно конфигуриране.    
     MFA Усилвателите разполагат и с XLR входове и свързване, изходни блокове – терминал конектори, RS232 control и Dante™/AES67 порт. Touch link съвместими. Всичко това ги превръща в гъвкава цялостна система за управление на звук , с отлично качество и значителна мощност на каналите при 100 V .