fbpx
Select Page
С множеството иновативни продуктови решения плод на многогодишното развитие на AUDAC, компанията днес е водеща в света по отношение на решения и продукти, съчетание на високи технологии, множество патенти и иновации, на приемливи цени.

Аудио матрици

Матричните системи за аудиоразпределение на AUDAC притежават гъвкавостта на многозонов рутер за търговски, хотелски и индустриални приложения. Всички матрици могат да се контролират с помощта на допълнителни контролни панели, с вграден функционален уеб базиран интерфейс или приложението AUDAC Touch ™. Портът RS232 ги прави съвместими с всички системи за домашна и индустриална автоматизация. Към тях спадат и серия MTX

audac - всеки говорител, аудио-матрица или усилвател, надхвърлят очакванията на потребителите - pro audio

Техният усъвършенстван контрол и множество опции за разширение ги прави подходящи за употреба в големи офис помещения, като дават възможност за запазване на индивидуални настройки за всяка зона.

Иновативната матрична система M2 е изключително гъвкаво мултимедийно устройство за разпространение на аудиозвук. Многообразието от входни сигнали и мощността на DSP, са допълнени с възможност да се приложат най-модерните филтри, ефекти и други опции, и цифрово управление чрез интерфейс на уеб браузър, сензорен дисплей, стенни панели или приложения за Android или IOS. Използването на свободно достъпното приложение AUDAC Touch ™ за интелигентни устройства, гарантира цялостен контрол и конфигуриране на системата от всяко устройство на всяко място и време.

Усилватели

audac - всеки говорител, аудио-матрица или усилвател, надхвърлят очакванията на потребителите - pro audio

Цифровите многоканални аудио усилватели на звук, са разработени с технологията WAVEDYNAMICS  за аудио-процесоринг, представена в няколко модела от Class D, на два и четири канала и мощност 350W, 500W и 750W. Гъвкавостта им позволява да са приложими почти за всеки тип система – мобилна или инсталационна. Подобни продукти, като серия MFA, предлагат възможност за разширение и мултизоналност.

AUDAC предлага и вискоефективни, многоканални Усилватели за PUBLIC ADDRESS. Те са с вграден миксер, възможни варианти за работа при нисък импеданс и 100V са незаменими решения за озвучителни системи за средни до големи обществени обекти.

Източници на звук

Аудиоизточници на звук – AUDAC обръща голямо внимание на своите мултимедийни източници. Развитието на авангардни цифрови аудио технологии са довели до пълна гама източници, които вдъхновяват всеки музикант, аудио и видео интегратор, диджей и всеки, който се е доверил на AUDAC за оборудването на обекта си.

Модулни аудиоизточници на звук – с интегрирана технология SourceCon ™ гарантира plug & play на всяко съвместимо устройство, което позволява на мултимедийният плейър да бъде съобразен с конкретно приложение. Широката вариация на съвместимите модули и обширните възможности за конфигуриране позволяват гъвкави комбинации за всяко приложение.
Инсталирането се извършва чрез плъзгане на модулите в релси, докато връзките се извършват с помощта на връзки на борда. Това позволява проста и бърза инсталация, без да е необходимо допълнително вътрешно окабеляване или сложна конфигурация. Когато се постави в поддържащ слот, модулът се инсталира незабавно, открива се и е готов за работа. Към тазти група продукти спадат звукови източници като  MMP40, аудио системи XMP44 , audio over Dante™ интерфейси ANX44X.

Говорители

p

Знаехте ли, че...

ALTI, CHA & WX са говорителите успешно преминали AUDAC Siberean тест?

С повече от 80 модела високоговорители AUDAC доказва, че може да предложи най-точното решение за всяка инсталация. Във всички серии и видове говорители са съчетани принципите на висока ефективност, качество и прецизност на звука, висока взискателност към начина на монтаж, иновативни въведения, елегантен и модерен дизайн, който превръща озвучителните тела и системи на AUDAC, във водещ избор на дизайнерите.
Това може да се види при серия VEXO , внушителният бас говорител NOBA8 или серия CENA (едни от най-често употребяваните фоновоозвучителни говорители).

Говорителите за външен монтаж, които белгийския бранд предлага притежават гъвкавост, издръжливост и отлична устойчивост на атмосферни влияния. Освен популярната серия WX, сред говорителите за монтаж на открито се нарежда и спечелилият награда компактен, външен говорител VIRO5.

Network Sound с Atellio 

Постигането на изключителна гъвкавост, мащабируемост, възможност за индививуални конфигурация както и настройване за броени минути през персонализиран дашборд е вече възможно. Създавайки новата си продуктова гама Atellio,  AUDAC предоставя на клиените си възможност пълен контрол над конфигурация и управление чрез софтуер, както и много друго възможности. 

Системите на AUDAC са естествено довършени, в разнообразието си от МИКРОФОНИТЕ с разработки от най-здравите ръчни микрофони, като модел M67 или микрофони за слушалки до усъвършенствани системи за пейджинг, като модели PDM200, MPX48 & MPX88.

AUDAC каталог

Можете да разгледате генералния каталог на марката AUDAC тук.