fbpx
Select Page

Серия MTX на AUDAC са рентабилни, многозoнални аудио-матрични системи с усъвършенстван контрол, цялостна конфигурация и множество опции за разширяване. Предлагат се в два различни модела с 4 или 8 изходни зони и дават възможност на серията да бъде използвана по много начини. Портът RS232 прави MTX съвместима с всички системи за домашна и индустриална автоматизация, поддържащи RS232.

Съвместими с AUDAC Touch™
Управление чрез RS232 и TCP/IP
Вграден високоговорител позволява прослушване на всеки канал без слушалки.

Индивидуален контрол над всяка зона чрез мобилно устройство или стенен панел
Входове на стенен панел
Работа с 24 V аварийно захранване
Приоритетен вход за контакт за заглушаване на звука

AUDAC MTX48

audac mtx48 зонална матрица

Професионална, четиризонална матрица, съвместима с AUDAC Touch,. Разполага с индивидуален контрол над всяка зона. Възможност за свързване с различни източници на звук като CD и MP3 плейъри и тунери. 

AUDAC MTX88

audac mtx88
Професионална, осемзонална матрица, съвместима с AUDAC Touch™. Индивидуален контрол на всяка зона. Възможно свързване към източници на звук като MP3 & CD плеъри и тунери.

MTX матриците са изключително подходящо решение за фоново озвучаване в големи офиси, запазвайки индивидуалните предпочитания на служителите в отделните зони. Аудио източник или мултимедиен плейър към системата  могат да са до две устройства XMP44 за осем източника на звук

Освен това,  могат да се добавят компютър, или  мобилни устройства, които да бъдат свързани като аудио източник.
Чрез компютрите в цялата сграда оторизиран персонал може да получи достъп до матричното устройство, разширените опции или управлението на системата.
А потребителски и администраторски достъп, както  и пълен контрол на устройствата и конфигурацията им се осъществява през платформата AUDAC Touch и приложение през телефон, навсякъде и по всяко време.
audac mtx матрица - многозонален звук с интуитивно управление през app! - pro audio

Възможност за презентация  – чрез свързване на два ръчни микрофона, както и микрофони за общо оповестяване.

Всички офис помещения в сградата могат да бъдат оборудвани със собствени стенни, контролни панели и допълнително аудио входове. Това може да се постигне по два начина, първо чрез инсталиране на MWX65 или чрез поставяне на MWX45 .