fbpx
Select Page

   Награждаваните в няколко категории AUDAC, MFA усилватели са едни от най-търсените продукти на белгийската марка AUDAC. Благодарение на множеството интегрирани с усилвателите технологии и вградените DSP процесори се постига пълен контрол с минимални усилия и настройки.

N

SourceCon™

SourceCon™ технологията дава възможност за незабавна употреба, тип plug&play, на всяко съвместимо с нея устройство, без допълнителни настройки или сложно кабелно свързване.

N

Клас D усилвател

Вграденият усилвател клас D ги прави енергийно-ефективни.

N

WaveDynamics™

С помощта на WaveDynamics™ потребителите могат извършат предпочитаната акустична конфигурация, която да бъде заредена и използвана през USB вход.

N

Soundtrack your brand & Spotify

NMP40 SourceCon™ модулът позволява да слушате любимата си музика през платформи като Soundtrack Your Brand & Spotify.

  Свързването към Еthernet порт позволява на MFA усилвателите да се ъпдейтнат автоматично, което спестява време и усилия от страна на инсталаторите.

Възможност за разширение и мултизоналност

  Технологиите, с които усилвателите работят, позволяват създаване на мрежа с всички съвместими устройства, дават пълен контрол над конфигурацията и използването на функционалностите им. Можете да следите състоянието и представянето на всяко едно устройство в мрежата.

N

AUDAC Touch™ 2

 С AUDAC Touch 2  и усилвателите MFA е лесно  създаването на втора стерео зона, като звуковите настройки и линеен изход да бъдат контролирани през предният панел, TCP/IP или през платформата AUDAC Touch™ 2.

N

TouchLink™

Професионалните усилватели са съвместими с иновативната технология TouchLink™, чрез която се създават виртуални зони, в които са свързани множество съвместими устройства. Това включва продукти като AMP203 и други устройства .

N

Dante™

С инсталацията на ANI44XT Dante™ модул в MFA усилвателите можете да създадете децентрализирана мултизонална система. По този начин можете да използвате зоните за озвучаване и  излъчване на съобщения.

AUDAC MFA208

audac mfa208

 

AUDAC MFA208, двуканален усилвател, клас D, DSP процесор, вграден слот за SourceCon, Dante, AUDAC Touch съвместим, 2 x 40W @ 4 Ohm – 80W @ 70/100V

AUDAC MFA216

audac mfa216AUDAC MFA216 – Двуканален усилвател клас D, DSP процесор, Dante, Audac Touch съвестим,  2x80W@4 Ohm, 2.8“ LCD дисплей

Лесна конфигурация, гъвкавост и различни нива на достъп

    AUDAC  усилвателите  от серията MFA са изключително удобни за инсталация и работа, като съчетават функционалността на матрица, усилвател, аудио процесор и източник на звук  с автоматизиран контрол. Дават несравнимо потребителско изживяване и интуитивна функционалност, а конфигурацията е лесна и бърза.

    Разширените настройки на мощния DSP процесор позволяват лесен контрол на дори най- сложните акустични пространства, с филтриране и обработка на аудио сигнала.

Свързването на MFA с микрофон за оповеститяване става лесно посредством микрофонен/линеен изход. Така се превърщат в подходящо решение за малки до средни по големина обекти, където е необходима PA система.
С Dante™ можете да излъчвате приоритетни съобщения през предназначените за целтавходове. Така ще получите оптимизация на комуникацията до почти нулева латентност.

   Усилвателите от тази серия са изключително компактни – само 19 “.  Това позволява да бъде инсталиран на каси в търговски обекти или под офис бюра.

При работа с MFA серия  имате достъп до две нива – потребителско и, защитено с парола, администраторско ниво. Потребителите могат да контролират входовете и нивото на звук на инсталацията, докато администраторите разполагат с пълен достъп до всички конфигурации.

MFA решенията тип всичко в едно са носители на две награди. Усилвателите бяха наградени с най-добър продукт на две от изложенията от 2020 – ISE и InfoComm Connected (САЩ).