fbpx
Select Page

Audac Inspire Tour

2023 AUDAC Global Inspire tour  in Sofia – on 22.06.2023

Presenting AUDAC Network family

  “Това, което преживяваме чрез сетивата си, придава стойност на живота.” – Една от водещите идеи на AUDAC – да изживеем настоящият момент чрез впечатляващ звук. Концепция – вградена във всеки процесор, говорител, аудио матрица и усилвател,  разработени да изразят страстта и вдъхновението от чистия и богат, професионален саунд.

За да споделим това уникално изживяване с Вас, бихме искали да Ви поканим да станете част от едно от най-значимите събития в света на професионалното озвучаване – 2023 AUDAC Inspire tour for AUDAC Network Family!

          Повече информация за събитието:

Къде: гр. София, Хотел Метрополитън, Зала София
Кога: 22.06.2023, от 14.00 – до 17.30ч,
Как можете да станете част от събитието?

               Високотехнологично сътрудничество за изключителен звук!

    Възползвайте се от възможността да видите и тествате професионалните продукти на AUDAC отблизо!
Специално обучените специалисти от екипа на Про Аудио и гост от AUDAC ще ви демонстрират как работят в реална среда.

      Какво да очаквате?

 Иновативни, висококачествени продукти от професионален клас  и вдъхновяващи аудио демонстрации.

Нови познания за използването на Network audio във вашите собствени инсталации и възможности в света на професионалния саунд.

Как комбинацията от иновация, високи технологии и страст преобразяват професионалният саунд..

Запознайте се….

Със семейството на AUDAC Atellio! Най-гъвкавата аудио (еко)система създавана някога! Опростени и умни, софтуерно  базирани продукти, обединяващи множество функции в едно, с които AUDAC поставят началото на една нова ера- тази на Atellio Family.

  Те ще позволяват да постигнете ефектиени решения с по-малък брой продукти и пълен системен контрол, без необходимост от сложно програмиране, съвместими с продукти от различни серии и автоматично откриване на устройства помежду им.
Високотехнологични партньорства с Netgear, Sennheiser, Spotify, Soundtrack Your Brand, Audinate, AUDAC Touch

Искрата на една идея…

Home automation и Smart Audio е еволюиращ пазар.В него AV & IT функционалности ще са част от  гъвкави озвучителни концепции, без необходимост от познания по програмиране. С безопасна, криптирана комуникация и взаимодействие с множество други устройства за  гладко работеща инсталация. И получаваме…

Реализираната концепция – Network – базирана аудио система с изключителна гъвкавост и мащабируемост която конфигурирате за броени минути, не се нуждае от подрръжка и позволява контролиране чрез App!

Atellio Family включва процесори, усилватели, интерфейс модули, стенни панели и високоговорители, с възможност за мащабируемост, пълна интеграция и адаптиране към всеки проект и среда, с постоянните подобрения и добавяне на нови функции. Това дава много възможности с използване на малко хардуер.

Софтеурно-базиран подход, който издига аудио системата Ви на ново ниво.

В центъра на всяка подобна система е мощното смарт ядро AUDAC Touch™ – платформа, даваща пълен контрол над всяко устройство. Чрез нея настройването на компонентите става за броени минути със създаването на контролни табла по Ваш избор, а по-сложните настройки можете да направите с custom LUA скриптове.

partners banner - audac inspire tour