fbpx
Select Page

AUDAC IMEO 2 се позиционира все  по-добре на пазара на саундабарове за професионална употреба. Трилентовият IMEO 2  е подходящ за приложение в зали за срещи, дискусионни и семинарни зали, хотелски стаи. IMEO 2 запазва елегантният  външния вид на предшественика си IMEO 1,  но  носи някои промени от гледна точка на техническите подобрения. Една от които е по отношение на параметрите – ЗВУК.
Ъпгрейднатата 3-лентова конструкция гарантира оптимално представяне по отношение на честотните характеристики 40 Hz – 20 kHz,  и добра чувствителност 90 dB, като предоставя  максимално изчистен звук дори при високи нива на звуковото налягане.

Каквo ново в представянето на IMEO2?

N

2 допълнителни 1.5” драйвера

N
USB плейбек режим
N
Настройка на макс. Сила на звука
N
100 ~ 240V AC
N
Интегриран Bluetooth v 4.2
N
HDMI (ARC с CEC) вход
N
Монтажна система Clever bracket
N
Standby режим
N

WaveSelect™ технология

N
Оптичен & коаксиален вход (SPDIF)

Патентованата AUDAC Технология WaveSelect™ e премиум и за IMEO 2

Тонколоните на AUDAC имат WaveSelect технология, която им дава мощен, вътрешен DSP (процесор за цифрова обработка), което Ви дава възможността за изберете от няколко предварително зададени настройки.

Гостите на хотела ще харесат да разполагат  с   персонализирани    Bluetooth ID-та

      Концепцията на IMEO 2 го позиционира като успешен високоговорител за Хотелска стая, с възможност да предостави на клиентите на престижните хотели  персонализирани Bluetooth ID-та и индивидуализирано преживяване. Това позволява индивидуално обозначаване на всеки IMEO 2 в хотела, възможност за лесен  контрол, бързо  и лесно свързване за госта на стаята  и запомнящо се преживяване за него.

 

                                                Пестелив!…..

Функцията за автоматичен Stand-by режим, което прави IMEO2 съвместим с EnergyStar енергийните стандарти. IMEO2  е много пестелив…..

                                              Лесен  и бърз монтаж

По отношение на монтажа IMEO2 е достатъчно гъвкав, за да бъде монтиран на стенни повърхности или да бъде свободно стоящ . За повърхностен монтаж саундбарът може да бъде поставен на стената с помощта на монтажни скоби като MBK440 .

                                                   Лесен котрол

AUDAC IMEO2 може да бъде управляван с дистанционно или ръчно. Чувствителните бутони Ви позволяват да заключите входовете както и силата на звука. Интегрираният Bluetooth receiver дава модерно усещане за техника, скроена по мярка, а BASSS   – басът , той е това което ще изпълни пространството и емоциите с енергия!