fbpx
Select Page

Aвторитетната марка AMBIENT SYSTEM – Полша e част от портфолиото ни, като разширяваме и правим още по нишови възможностите си в предлагането на различни решения – свързани със Системи за гласово уведомяване/оповестяване, аудио комуникация, public address – за специализирани проекти – обществени, индустриални, специализирана транспортна инфраструктура.

Освен това вече може да предложим специализираните и нужни за транспортната инфраструктура тунелни говорители и оборудване за тунели и други проекти, свързани с транспорт или индустриално предназначение. PA/VA системата на полския бранд MultiVES е специално разработена да покрие строгите изисквания при инсталация в такъв тип обекти. Преимуществата, които я правят подходяща за инсталация и експлоатация са:

ambient pa/va bulgaria distributor
…. ставаме единствената компания на българския пазар, която може да предложи на проектно ниво и в реализация , системните решения на четири различни марки,  да създаде Custom made подход за всеки проект – сертифициран по EN 54, съобразен с мащаб и обем, предназначение, линии, избор на функционалности, в синхрон с BIM и останалите системи.
Преимуществата на системата включват:
  • Оптична връзка между централните устройства, която гарантира безпроблемно функциониране на цялата аварийно-оповестителна система, при повреда на отделни компоненти
  • Безпроблемно и независимо функциониране на отделните компоненти дори при частична загуба на връзка в отделни части от системата
  • Оптично свързване на пожарникарските микрофони към системата за аварийно оповестяване във всяка зона
    При повреда на паметта, съхраняваща файловете със съобщения, на определен модул, същите файлове се прехвърлят в паметта на останалите устройства.
  • Всеки външно монтиран говорител в мрежата се свързва с нея чрез сертифициран протектор за пренапрежение причинено от мълнии.
Освен в индустриални предприятия, multiVES e приложимa и в транспортна инфраструктура. PA/VA системата е напълно съвместима с други пожароизвестителни системи.
Успешно инсталираната в тунел Железница, на АМ Струма, евакуационно оповестителна система е първата от рода си в България. Към оповестителната система са свързажни и специализирани тунелни говорители с прецизна и тясна насоченост ABT TNL-100, монтирани така че да предоставят оптимално звуково покритие и да се избегне (д)ефекта на ревербацията.
ambient sistema za glasovo uvedomjavane

Системни решения за оповестяване при по-малки обекти (като търговски и спортни) могат да бъдат постигнати с miniVES & midiVES.

Нашата амбиция и стратегията на Ambient e провеждането на редовни семинари и онлайн обучения  за проектиране, инженеринг , настройване и работа с Ambient  PA/VA системите и техните компоненти.

PA/VA обучение

Базово техническо обучение за PA/VA системи Mini VES & Midi VES

Събитие за ЕАСТ Инженери
Представяне на системите за оповестяване на Ambient Systems можете да видите тук
Обучения за януари 2023г
Онлайн уебинари и обучения вижте тук