Select Page

Разширихме продуктовата си листа с още един бранд AMBIENT SYSTEM – Полша.
С включването на авторитетната марка в портфолиото ни, разширяваме и правим още по нишови възможностите си  в предлагането на различни решения – свързани със Системи за гласово уведомяване/оповестяване ,  аудио комуникация,  public address – за специализирани проекти.
Така  ставаме единствената компания на българския пазар, която може да предложи на проектно ниво и в реализация , системните решения на четири различни марки,  да създаде
Custom made подход за всеки проект – сертифициран по EN 54, съобразен с мащаб и обем, предназначение, линии, избор на функционалности, в синхрон с BIM и останалите системи . Освен това вече може да предложим специализираните и нужни за транспортната инфраструктура тунелни говорители и оборудване за тунели и други проекти,  свъзани с транспорт или индустриално предназначение.

Ambient PA/VA Bulgaria distributor

…. ставаме единствената компания на българския пазар, която може да предложи на проектно ниво и в реализация , системните решения на четири различни марки,  да създаде Custom made подход за всеки проект – сертифициран по EN 54….
Ambient sistema za glasovo uvedomjavane

      Добавяме още един знаков бранд в Портфолиото си от продукти и Системни решения, които можем да предложим на бранша , свързан с проектиране и инсталация на Пожароизвестителни системи, в реализацията на Системите за гласово уведомяване/оповестяване и оповестяване на големи специализирани  обекти. Продуктите и решенията на  AMBIENT SYSTEM са  с цялостно производство в Полша.

grafika historia en 01092020 - Pro Audio

 

  Бизнесразвитието на AMBIENT SYSTEM

   e прецедент с петнадесетгодишния си възход от малка слаботокова фирма в северен полски град до авторитетен производител на отлични технически системи за комуникация и оповестяване, включително и преминали тежките процедури по сертифициране по EN 54,  и който за кратко време се налага много успешно на европейския пазар. Компанията разработва и внедрява  собствени решения за специализирани високоговорители и централни устройства за управление на звук и комуникация,  подходящи за стратегическа инфраструктура – транспортна – летища, гари, тунели, индустриална инфраструктура, големи хотели,  търговски комплекси, стадиони. Освен специализирани  говорители и централи – модули за управление, фирмата има създаден собствен софтуер за управление и контрол над системите, който прави работата с  някои усложнени решения бърза и с интуитивна лекота.

AMBIENT SYSTEM ни се довери за тяхното разпознаване  в България.   И началото е сложено с доставката на 82 специализирани тунелни говорители за реализацията на Системата за оповестяване в тунел  Железница на магистрала Струма.

Tunel speaker ABT-TNL100