fbpx
Select Page

ISINAC Courtain – Акустични завеси

ISINAC Courtain – Акустични завеси

ISINAC Courtain е акустична негорима завеса от специални звукопоглъщащи материали, които осигуряват високо ниво на акустична изолация и е удобно решение за комфорт и продуктивност във всяка среда, като осигурява  ниво на поглъщане и намаляване на кънтенето  –  9dB.
Предлага  се в 2 вида текстилен финиш с високи акустични параметри и голям избор на цветове, като  предлага  висока ефективност и е елегантна част от интериорния дизайн.

Акустичната завеса на ISINAC Courtain е  с високи абсорбиращи кънтенето качества и изключително  удобна за коригиране на акустични недостатъци на завършени пространства. Има широко приложение  в офиси, звукозаписни студиа, кино салони, домашно приложение за кино - зали, където е от важност да се коригира качеството на звука и да се подобри комфорта. Може да използва в големи производствени помещения за разделяне на зони с различно ниво на шум. Лесно се монтират и демонтират, което позволява промяна на конфигурацията на помещението в зависимост от потребностите. С ниво на шумоизолация 9 dB и обхват на абсорбция 100Hz - 5000Hz.

За постигане на естетичен ефект, се доставя  с два вида покритие с акустична тъкан, с огромен избор от цветове.
Trevira CS, огнеустойчива от 100% полиестер, в зависимост от цвета ширината може да бъде между 140 и 160см.
 Естествен акустичен плат, изработен от 100% естествена чиста вълна, придава топлина и елегантност на помещението. Поддържат се с влажна кърпа и мек сапун.

Additional information

Марка

Тип продукт

Акустични завеси

Обхват на абсорбция

100Hz – 5000Hz

Евростандарт за пожароустойчивост

Материя: B-S1-D0

Инсталация

Чрез закачане

Материали

Плат: Ilucs и Izzer

Ширина

155cм Ilucs / 135cм Izzer

Акустичен клас

Стандартна ширина / Плат
150 / 1

Ниво на шумоизолация

9dB

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image