fbpx
Select Page

ISINAC Home Cloud – Акустични пана

ISINAC Home Cloud – Акустични пана

Акустичните пана ISINAC CLOUD HOME са елегантно решение за акустична обработка на стени у дома и постигане на по-добра среда за звука на музика и филми. Предложени  с неправилна форма и различни размери,  те позволяват да аранжирате свободно елементите за акустична обработка в дома ви, в различни цветове. Покритие от 100% рециклирана полиестерна акустична тъкан ILIN – Home. Лесна поддръжка, дискретна визия и контрол на акустиката в дома ви.

ISINAC CLOUD HOME са акустични пана   за оптимизиране на звука и елиминиране на неприятното кънтене, и ехтене в дома. Решени дизайнерски в неправилни форми със заоблeни ъгли, те позволяват различни комбинации на оформление, с избор между 13  цвята. Лесен монтаж - чрез  залепване.

Екологичен акустичен материал Basotect® G+ и B     
ISINAC използва Basotect® (от BASF®) за базова основа.. Basotect® е със силно абсорбиращи свойства, без отделяне на вредни вещества при употреба, пожароустойчив. Basotect® притежава  етикет A клас за емисии на VOC, произвежда се без отделяне на вредни емисии, въглеводороди или токсични тежки метали.

Паната за домашно приложение са покрити с финишна акустична тъкан ILIN - Home  
ILIN-HOME е огнеустойчива акустична тъкан с косъм от 100% рециклиран полиестер, и е оптимален избор за акустични решения в дома и осигуряване за среда с минимално ехо и кънтене.  Поддържа се с влажна кърпа и сапун.

Additional information

Марка

Тип продукт

Плоски акустични панели

Обхват на абсорбция

100Hz – 5000Hz

Евростандарт за пожароустойчивост

Дунапрен: FR-M1; Плат: КЛАС 1 (цигари) (EN1021)

Инсталация

Чрез залепване

Материали

Пяна: PUR FR; Материя: ILIN-HOME

Дебелина

30мм/ 50мм

Акустичен клас

Стандартна дебелина
Плат (αw) 30 мм (0,57) и 50 мм (0,68)

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image