fbpx
Select Page

Понякога избирането на добри тонколони -дизайн, качество, цена е доста трудно що се касае озвучаване на заведение. Виждате различни технически параметри, които са Ви непознати. Трудно можете да прецените какъв бранд или модел Ви трябва. А съчетаването им с друг тип озвучителни тела или друг тип аудио оборудване, които да включите в една цялостна озвучителна система е още по-трудно. Дизайнът, формата и размера също са от голямо значение, както и повърхността на която ще бъдат монтирани избраните от вас тонколони. Списъкът от съображения става дълъг, нали?!
В такива моменти винаги можете да се обърнете към професионалистите, за да получите нужната помощ и да направите избор.

Като отлични партньори на едни от най-добрите брандове, специализирани в сферата на професионалното озвучително оборудване, винаги бихме препоръчали продукт на марка с високо и доказано качество, като AUDAC, представена от един впечатляващ активен стерео сет ARES5A, 2х40W – активно и пасивно озвучително тяло в комплекта, с вграден процесор и много добра цена.
Защо точно този модел, ли?!
Ето 8 причини, които да Ви убедят, че тя е правилно решение за озвучителна система за малък ресторант , кафе или бутик.

1. Множество входове

ARES5A е активна стерео тонколона, която разполага с множество балансирани и небалансирани входове. Това я прави практична и Ви дава различни възможности за свързване към аудиоизточници.

2. Елегантна визия

Семплите цветове позволяват на колоната да се слее с всеки интериор, а дизайнът ѝ е изключително елегантен, което естествено я съчетава с останалите продукти на марката. Прикритата от ABS корпусът ѝ монтажна скоба се слива със гърба на колоната, а е удобна за монтаж

3. Активна тонколона съобразена с Energy star стандарта

Интегрираният в ARES5A усилвател минава в режим на готовност, когато не се подава сигнал към тонколоната. Това дава възможност за сваляне на стойностите на енергийната консумация до 0.5W, което прави активната колона съвместима с Energy star сертификатите.

4. Мощен и кристално ясен звук

Активната, двулентова тонколона ARES5A се състои от нискочестотен 5¼” инчов говорител и високочестотен ½” инчов туийтър. Всичко това се комбинира с интегрирана DSP (процесор за цифрова обработка на сигнали), което предоставя изключително ясен и впечатляващо мощен звук.

5. Множество приложения

Гъвкавостта на активната тонколона я прави решение тип всичко-в-едно и позволява множество приложения, включително инсталации в учебни зали, корпоративни обекти и различни заведения, бутици за храна или дрехи.

6. Различни опции за монтаж

ARES5A е изключително гъвкава по отношение на монтажа. Може да бъде инсталирана и хоризонтално или вертикално с наклон до 45° разположена в оптимална за озвучаване позиция. Монтажната ѝ скоба има два ъгъла по 45°,и така ARES5A да бъде инсталирана в ъгли или захваната за таванни повърхности напълно безопасно.
Възможността за монтаж с MBK455 Ви позволява да закрепите колоната под 90° ъгъл.

7. Разширяване на входовете

WP2XX , универсалният, стенен панел, който предлага контрол над ARES5A и позволява разширяване на броя входове. Например, стенният панел WP205 позволява добавянето на на 3.5мм стерео вход, линейно свързване със жак и балансиран микрофонен вход.

8. Конфигуриране на до 4 активни ARES5A тонколони чрез едно устройство

С продуктите от серията WP2XX можете да контролирате споделянето на входове, силата на звука и конфигурацията на до 5 активни тонколони AUDAC ARES5A.