Пасивната тонколона на FBT -HI MAXX 60  скоро навърши 10 години на пазара на озвучителна апаратура  за изпълнения на живо, DJ озвучително оборудване, в  озвучителна система за барове и клубове, ресторанти, сватбени салони и ще живее още дълго. Любопитен факт за Hi Maxx 60 e тонколоната е абсолютният First choice  за музиканти и диджеи за събития в съседни Ръмъния и Сърбия. Интересът към пасивната HI Maxx 60 е свързан с високоефективен, мощен за тялото , плътен, богат звук, без изкривявания при повече натоварване, лека конструкция – изключително удобна за пренасяне.

fbt hi maxx 60 1 - Pro Audio

Говорителите на FBT Hi Maxx 60

B&C специално проектирани

Пасивната HI Maxx 60 разполага с B&C проектирани и произведени високоговорители, с големи неодимови магнити и подобрена вентилация, което осигурява впечатляващо 2dB намаляване на компресията на мощността. Високоговорителите разполагат и с изключително твърди конуси за по-добра линейност на окачването и минимално изкривяване. Драйверите за компресия, използвани в HiMaxx 60a, също имат къси медни капачки за удължен, кристално чист висок звук.

dinamichen mikrofon

Честотни характеристики и SPL на FBT HI Maxx 60

Вътрешният пасивен кросоувър филтър, включващ верига за „меко изключване“, за да осигури пълна защита на НЧ високоговорител и високочестотния драйвер. С честотен диапазон от 40Hz-20kHz, HiMaxX 60 осигурява звук с висока точност в ниски и високи честоти.

 

hi maxx 60 inside - Pro Audio

И отлични параметри

Максимален SPL  –  131dB, при изключително висока чувствителност  – 99 db
Стоманената решетка отпред предпазва високоговорителя от външни щети.
Тялото на Hi Maxx 60  e леко полипропиленово шкаф – 26 кг
Управление на мощността: 700 W RMS при 8 ома,  пикова – 1400 W
B&C изработен по поръчка 15 ”неодимов бас с 3” гласова бобина
B&C 1.4 ”компресионен драйвер с 2.5” гласова бобина
Входен панел с 2 x жака Neutrik Speakon NL-4. Множество опции за монтаж: „стена, таван, клъстер, Стойка за високоговорители, необходими са допълнителни аксесоари ”
Четири точки за окачен монтаж точки M10, Предлагат се допълнителни чанти за защита за преносима употреба,  Асиметричният профил позволява да се използва като монитор на сцената на пода,  Две ергономични дръжки, вградени за лесно пренасяне.

poliarna harakteristika