Статии

You are here

Операта в Бургас единствена със специални безжични микрофони за всеки солист

Слушалки Sehnheiser за оперно вокално пеене

Оперните солисти на Бургаска Опера  разполагат с уникални индивидуални микрофони, с които вокалните им качества се открояват в общата музикална картина. Специалните вокални микрофони са на световния бранд Sehnheiser  и са предложени, заради техническите им параметри, превърнали ги  в международен стандарт за солово оперно пеене и актьорски участия.

Безжични вокални микрофони

Безжични вокални микрофони

Най-често използвaни в звукови приложения на живо, безжичните системи за микрофони позволяват изпълнители и презентатори да се движат свободно, без ограниченията налагани от микрофонния кабел. Безжичните микрофони понякога могат да бъдат неизбежна необходимост, например в театрални и оперни постановки, които изискват всеки изпълнител да има собствен микрофон скрит в сценичния костюм. Опитайте да направите това с жичен микрофон! 

Озвучителна техника за зала-аудиториум Русе

Озвучителна техника за зала-аудиториум

Канев център към Русенския университе Ангел Кънчев беше открит на 10.10.2013. Благодарение на патриотичния жест на канадския предприемач от български произход Игнат Канев, Русе и студентската общност се сдобиват с модерна зала-аудиториум за провеждане на културни и обществени форуми, конференции, изложби.  

Електроакустично решение за озвучаване на зрителна зала.

тонколони-пасивни-озвучаване-читалище-зала

Американската компания Community, на която сме изключителен представител за  България, е от онези брандове, които не са съвсем познати на  музикантите, но са любими на професионалистите инсталатори . Почти няма инсталация с продукти на Community, чието решение да не е отразено в специализараната международна преса.

Говорители за бедствени ситуации ТОА

високоговорители за спасяване на човешки живот

Лайн-арейните говорители използвани в приложения като концертни зали са основа за Horn-Array. Високоговорителите тип хорнов Line-Array разполагат със силна насоченост и предават звука на далечни разстояния.

Озвучителна системa за обновения стадион в Созопол

Озвучителна систем за обновения стадион в Созопол

Професионалната озвучителна система на обновения стадион в Созопол е повод  да разкажем за поредния спортен обект в страната, на който специализираните озвучителни тела на Community намират приложение. 

Централен усилвател за гласово оповестяване с предварително записани съобщения

Оповестителна централа EN 54, 240 W / 360 W

Цифровата оповестителна система на ТОА VM-3000  са предназначени за излъчване на спешни записани или излъчени на живо съобщения в случай на пожар или авария,  с цифров анализ на състоянието ,  мониторинг на оборудването и  цифрово смесване на звука. Осигурява на фонов звук и общи съобщения .

Озвучителната система за стадион Созопол с публикации в международна специализирана преса.

Озвучителна система за стадион-професионални решения

Проекта на изграждане на озвучителна система за стадиона в Созопол бе в хода на неговата подготовка на приеме  Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години през месец Май - 2015г. Озвучителната система е реализирана със специализираните продукти на Community за спортни обекти.  Изпълнението на този ключов български спортен обект стана повод да бъде отразеон в международната специализирана преса с професионалното решение, предложено от Про Аудио

Pages